Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Booking.com
62 US$
Se erbjudande
Expedia.com62 US$
Priceline62 US$
Hotels.com62 US$
eDreams62 US$
Orbitz.com62 US$
FindHotel74 US$
Visa alla 13 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner för ett rum, med varierande regler för beläggning som tillhandahålls av verksamheten, och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (17)
Filtrera omdömen
17 resultat
Medlemsbetyg
3
9
4
1
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Medlemsbetyg
3
9
4
1
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 17 omdömen
Omdömet skrevs 19 maj 2019 från mobil enhet

Fint läge, trevlig personal och städade rum. Något smått och man hör in till grannarna men annars var det perfekt. Hade önskat wifi men för det priset så var allt bra. Åt inte frukost på stället så inga kommentarer där.

Datum för vistelsen: maj 2019
Restyp: Reste med vänner
Tack Grankhan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
villaborgen, Ägare på Wisby Jernvägshotell, svarade på det här omdömetSvarade 22 juni 2019

Hej! Så roligt att höra att du uppskattar vår personal. Vårt lilla vandrarhem har lite utvecklingspotensial precis som du säger. Men jag kan äntligen meddela att vi installerat supersnabbt wifi! Varmt välkommen igen för att prova. Varma hälsningar, Joel

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 juli 2018

Vandrarhemskaraktär, flerbäddsrum med dusch och wc i korridor. Litet ställe, bara sex rum, så inget problem med wc/duschen. Bra läge i Visby, innanför murarna. Bra frukost, med det mesta som behövs. OK sängar, rent. Dock lyhört mellan rummen! Prisvärt!

Rumstips: Rummet mot innergården är bäst!
Datum för vistelsen: juli 2018
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack Mikael P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
villaborgen, Hotelldirektör på Wisby Jernvägshotell, svarade på det här omdömetSvarade 22 juni 2019

Tack Mikael för dina vänliga ord med knorr! :) Vi försöker anpassa priset och ha så lite knorr som möjligt. Mvh, //Joel

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2017 från mobil enhet

Läget är utmärkt. Personalen är jättetrevlig, verkligen serviceminded. Enkla men fräscha rum och ett bra kök med en trevlig terass. Vi köpte frukost på systerhotellet Villa Borgen för 120/person. Frukosten var modern och hade allting vi kunde önska. De hade bl.a: chiapudding, nybakat bröd, våfflor med nutella och energishots. Hit kommer vi gärna tillbaka!

Datum för vistelsen: augusti 2017
Tack Anna E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
villaborgen, Receptionschef på Wisby Jernvägshotell, svarade på det här omdömetSvarade 22 juni 2019

Vi ser fram emot att ha er här igen! Tack för fina ord om vår personal, våra rum och frukosten! Betyder mycket för oss. /Joel

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2017 från mobil enhet

4 vuxna i ett familjerum funkar, men inga biytor. Köket var bra och fungerade väl. Att anmärka på var dock duscharna som inte var fungerande fullt ut (1 översvämningar och 1 var hållaren trasig) toaletterna hade behövts städas lite oftare. Ej lyhört!

Datum för vistelsen: juli 2017
Tack 624elisabeths
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 maj 2017

Fantastiskt läge mitt på shoppinggatan i Visby. Nära till allt = buss, hamn, restauranger, bageri, affär. Fräscha duschar och toaletter som ligger i korridoren. Enkla rum och ett ganska trångt kök men bara 6 rum som ska dela på detta. Liten utealtan från köket.

Datum för vistelsen: maj 2017
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack Helen A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen