Maritza W
Sverige

Mysigt med perfekt läge men…

3,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 9 okt. 2022från mobil enhet
Läget perfekt, mysig gård, men städningen o underhållet lämnar mycket övrigt att önska, trasig kran i badrumsvasken, trasig duschskrapa, halvdant städat på rummet o i badrummet, likaså köket, gammal fil i kylen som inte byttes ut med mera. Med fungerande service hade jag gett fem stjärnor 🌟
Datum för vistelsen: oktober 2022
    789 kr
Bar/lounge
Visa fler hotell i Visby
Omdömet skrevs 27 juni 2022

Vi blev tipsade om detta boende av en bekant. Stället har potential men lever tyvärr inte upp till våra förväntningar. Vi kommer inte komma tillbaka.

Mullbärsgården har ett bra läge. Nära strandpromenaden och den botaniska trädgården. Vi anlände med flyg och tog bussen in till Visby. Det var inga problem att promenera ner till boendet. Lätt att hitta. Stället har en trevlig innegård och flera boningshus. Vi bodde högst upp i ett av husen. Lagom stort rum. Skönt med eget badrum. Fräscht kök som delas med de andra gästerna.

Vi reagerade dock på följande saker:
- rummet var väldigt varmt
- rummet var inte välstädat
- rena men trasiga sängkläder
- trasig och sliten inredning
- inget hushållspapper i köket
- få alternativ till frukost
- brödet var slut (därmed fanns endast pålägg, fil och flingor)

Tråkigt att ett sånt fint ställe inte blir omhändertaget! Med enkla medel hade detta boende kunna vara toppen! Men tyvärr blir det ett annat boende nästa gång vi är i Visby.

Datum för vistelsen: juni 2022
Tack AliceLindbom
Omdömet skrevs 24 april 2022

Kanonläge vid havet ringmuren. Man kan promenera från färjan, en rejäl promenad men det funkar ju. Allt jag ville ha fanns på rummet: skön säng, gott om plats, eget badrum/toa, kylskåp på rummet, mörkläggningsgardiner.

Riktigt kök utanför (gemensamt med de andra två rummen) med frukost som ingår och möjlighet att laga egen mat eller grilla i den fina trädgården utanför.

RENT OCH FRÄSCHT! Är viktigt för mig, och det var det överallt.

Kan tänka mig att det är lyhört och ett jäkla liv under högsäsong, men så är det ju också i innerstaden..

Finns ingenting att anmärka på, rekommenderas, och jag kommer bo här igen

Datum för vistelsen: april 2022
Tack Kerstin T
Omdömet skrevs 23 september 2021 från mobil enhet

Ligger centralt. Enkel men helt ok frukost. Mysig innergård. Utlovas parkering när vi bokade men det stämde inte vilket vi tycker är dåligt. Fanns betalparkering i närheten. Vi hade med oss en ett åring, de hade inte resesäng/spjällsäng att låna ut vilket är ett minus. Tycker det var tråkigt att de inte kunde ge oss en egen stuga med tanke på att vi hade ett litet barn när det fanns tillgängligt. Trist också att de inte kunde ta fram en matstol för barn till oss eller meddela oss att det fanns i en annan stuga. Spolfunktionen på vår toalett och lampan i sovrummet var defekt.

Rumstips: Finns betalparkering i närheten. Ligger centralt. Finns barnstol som man själv får ta från en av stugorna.
Datum för vistelsen: september 2021
Tack 59sophiej
Omdömet skrevs 21 januari 2021

Bokade en vistelse under juni men kunde inte åka pga corona fick då tillgodo , men när vi ska boka nytt får vi inte tag på dom och när dom tillslut svarar så skriver dom bara att boka på sidan (vilket inte går då vi har tillgodo, som vi försöker säga). När vi ringer dom så svarar dom inte förutom en gång då dom snäser åt oss att ringa senare för att de är lunch ” å det fattar du väl att du inte kan ringa då, ring efter kl 17” , ringer efter 17 men återigen inget svar...

Datum för vistelsen: juni 2020
1  Tack 999elino
Omdömet skrevs 16 oktober 2020

Ett Bed and Breakfast i centrala Visby beläget vid ringmuren där vissa rum har utsikt över Almedalen. Det finns ett fräscht gemensamt kök där man kan ordna sin frukost(som ingår). Det finns även kylskåp på rummet där man kan förvara sin egen mat och tillaga den i köket. Vissa rum har balkong med utsikt över Almedalen, ringmuren/havet. Alla rum har möjlighet att utnyttja den gemensamma trädgården där det grillar, bord och stolar. Gångavstånd till affärer och Visbys sevärdheter. Bra wi-fi ingår. Tv finns på rummet.

Rumstips: Rum med utsikt över Almedalen ej mot innergården.
Datum för vistelsen: september 2020
1  Tack Sören J