Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
Etrip
Expedia.com
Booking.com
Orbitz.com
Visa alla 11 erbjudanden
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (31)
Filtrera omdömen
31 resultat
Medlemsbetyg
7
7
9
6
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
7
7
9
6
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 31 omdömen
Omdömet skrevs 24 april 2022

Kanonläge vid havet ringmuren. Man kan promenera från färjan, en rejäl promenad men det funkar ju. Allt jag ville ha fanns på rummet: skön säng, gott om plats, eget badrum/toa, kylskåp på rummet, mörkläggningsgardiner.

Riktigt kök utanför (gemensamt med de andra två rummen) med frukost som ingår och möjlighet att laga egen mat eller grilla i den fina trädgården utanför.

RENT OCH FRÄSCHT! Är viktigt för mig, och det var det överallt.

Kan tänka mig att det är lyhört och ett jäkla liv under högsäsong, men så är det ju också i innerstaden..

Finns ingenting att anmärka på, rekommenderas, och jag kommer bo här igen

Datum för vistelsen: april 2022
Restyp: Reste med familjen
Tack Kerstin T
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 23 september 2021 från mobil enhet

Ligger centralt. Enkel men helt ok frukost. Mysig innergård. Utlovas parkering när vi bokade men det stämde inte vilket vi tycker är dåligt. Fanns betalparkering i närheten. Vi hade med oss en ett åring, de hade inte resesäng/spjällsäng att låna ut vilket är ett minus. Tycker det var tråkigt att de inte kunde ge oss en egen stuga med tanke på att vi hade ett litet barn när det fanns tillgängligt. Trist också att de inte kunde ta fram en matstol för barn till oss eller meddela oss att det fanns i en annan stuga. Spolfunktionen på vår toalett och lampan i sovrummet var defekt.

Rumstips: Finns betalparkering i närheten. Ligger centralt. Finns barnstol som man själv får ta från en av stugorna.
Datum för vistelsen: september 2021
Restyp: Reste med familjen
Tack 59sophiej
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 21 januari 2021

Bokade en vistelse under juni men kunde inte åka pga corona fick då tillgodo , men när vi ska boka nytt får vi inte tag på dom och när dom tillslut svarar så skriver dom bara att boka på sidan (vilket inte går då vi har tillgodo, som vi försöker säga). När vi ringer dom så svarar dom inte förutom en gång då dom snäser åt oss att ringa senare för att de är lunch ” å det fattar du väl att du inte kan ringa då, ring efter kl 17” , ringer efter 17 men återigen inget svar...

Datum för vistelsen: juni 2020
Restyp: Reste med familjen
1  Tack 999elino
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 16 oktober 2020

Ett Bed and Breakfast i centrala Visby beläget vid ringmuren där vissa rum har utsikt över Almedalen. Det finns ett fräscht gemensamt kök där man kan ordna sin frukost(som ingår). Det finns även kylskåp på rummet där man kan förvara sin egen mat och tillaga den i köket. Vissa rum har balkong med utsikt över Almedalen, ringmuren/havet. Alla rum har möjlighet att utnyttja den gemensamma trädgården där det grillar, bord och stolar. Gångavstånd till affärer och Visbys sevärdheter. Bra wi-fi ingår. Tv finns på rummet.

Rumstips: Rum med utsikt över Almedalen ej mot innergården.
Datum för vistelsen: september 2020
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
1  Tack Sören J
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 30 april 2020

Vi är tre par som bokat i maj tyvärr har detta boende bara förskottsbetalning, nu i coronatider så skall man ju inte åka dit enligt myndigheterna, vi vill flytta fram denna resa till nästa år men fick ett svar per mail efter många skickade mail " Denna bokning är inte återbetalbar" detta var svaret, det går verligen inte att få tag eller svar från någon om hur man hanterar boendet nu när man tvingar över oss i coronatider
Så akta er för att boka något här

Datum för vistelsen: april 2020
    • Standard
    • Läge
    • Service
2  Tack Lennart_Fo
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen