Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Booking.com
74 US$
Se erbjudande
Expedia.com74 US$
Hotels.com74 US$
Priceline74 US$
Travelocity74 US$
Orbitz.com74 US$
Agoda.com74 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (95)
Filtrera omdömen
95 resultat
Medlemsbetyg
36
39
16
4
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
36
39
16
4
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
813 av 95 omdömen
Omdömet skrevs 30 april 2018 från mobil enhet

Mysigt litet hotell med jättebra läge mitt i Visby. Bra frukost, jättetrevlig personal. Små men trevliga rum. Badrum med bubbelbadkar. Kan tänka mig att rummen kan bli lite varma på sommaren.
Prisvärt.

Datum för vistelsen: april 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack norrompolcirkeln
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 11 december 2017 från mobil enhet

Passade på att nyttja ett erbjudande och bo på hotell i vår egen stad. Litet, mysigt och nära till julshopping och mysiga restauranger i Visby. Sköna sängar med elhissar för bekvämt ”dricka-kaffe-i-sängen-läge”. Lite varmt i rummet på natten, men det finns ju fönster att öppna. Frukosten var kanske lite för sparsmakad för att det skulle kännas som hotellfrukost, men god äggröra.

Datum för vistelsen: december 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack Frun_p_haga
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 19 november 2017 från mobil enhet

Gulligt och mysigt familjeägt hotell mitt i centrala Visby. Små, men gemytliga rum. Fin utsikt från våning 3. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Kvalitetsfrukost med lagom mycket att välja mellan. Vi kommer gärna tillbaka till detta hotell!

Datum för vistelsen: november 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack Sofiafia
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 7 september 2017

Jag och min sambo bodde här ett par nätter under årets medeltidsvecka och läget är perfekt; centralt innanför muren och nära till allt.
Vi fick ett varmt och hjärtligt mottagande i receptionen och fick tillgång till rummet trots att vi var flera timmar före incheckningstid. Det var verkligen uppskattat!

Rummet var litet men fullt funktionellt, däremot saknade vi mörkläggningsgardin och AC - ett angenämt problem då vi verkligen hade tur med vädret; varmt och sol.

Vi hittade några dammtussar, om man nu ska vara petig, vilket var det enda som man kunnat klaga på.

Frukosten var toppen! Det fanns även glutenfria alternativ vilket uppskattades mycket. Stor variation, fräscht och riktigt gott!

Kan varmt rekommendera detta hotell för den som vill bo "mitt i smeten" i Visby.

Datum för vistelsen: augusti 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack MW W
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 26 juni 2017 från mobil enhet

Hotel Gute ligger centralt i de gamla delarna av Visby och endast ett stenkast från stora torget med shopping och restauranger. Vi hade fördelen av att bo på tredje våningen med fönster mot havet. Vilken utsikt över staden med skymt av havet! Personalen är trevliga och erbjuder bra service med lite hemkänsla. Frukostbuffén är god och det serveras nybakade frallor. Rekommenderas varmt.

Datum för vistelsen: juni 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack Malin A
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen