Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Omdöme om Kopmannen II

Kopmannen II
Rankad som nr 135 av 150 Restauranger i Visby
Kök: Svenskt
Restauranginformation
Omdömet skrevs 14 augusti 2021 från mobil enhet

Snabb service. Vi åt entrecôte, lammfilé och caesarsallad och vi tyckte det var mycket god mat. Trevlig personal. Gick bra att betala med kort.

Datum för besöket: augusti 2021
Tack evaw2014
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (219)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

48 av 219 omdömen

Omdömet skrevs 12 augusti 2021

Stressad personal som var mycket otrevliga även om dom gjorde fel med beställningarna. Maten var kall när vi fick den och små portioner. Inte värt ett besök.

Datum för besöket: augusti 2021
Tack juliatourr
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 augusti 2021

Urusel service & otrevlig personal. Hälften av maten vi beställt glömdes bort och trots att det flera gånger upprepades från servitrisen vad vi beställt så glömdes alltså maten för 4 av oss 8 bort med ursäkten ”fast ni beställde ingen mat”. Det kändes alltså rimligt att tro att av 4 vuxna och 4 små barn så skulle bara 2 vuxna och 2 barn ha beställt mat?

När all mat väl kom saknades flertalet komponenter i de flesta av våra rätter. Bland annat beställde vi en halloumisallad med avokado och chilimajonäs (med bulgur) där avokado, chilimajo och bulgur saknades (!?). Under all kritik. En rätt var också kylskåpskall på flera ställen samt mkt varm på andra ställen. Maten var dessutom väldigt smaklös och definitivt inte värd pengarna.

Gå absolut inte hit!

Datum för besöket: augusti 2021
Tack Theresemarielind
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 augusti 2021 från mobil enhet

Helt klart sämsta resturang-upplevelsen under hela vistelsen i Visby. Usel service och för det priset så var maten långt ifrån bra. Gör er själva en tjänst och gå inte hit.

Datum för besöket: juli 2021
Tack sarrion02
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 augusti 2021

Extremt dyrt för dålig mat. Ingen dricks på detta ställe.
Vi köpte många olika rätter och alla var dåliga och smaklösa med bara billiga ingredienser. Undvik!

Datum för besöket: augusti 2021
Tack tomasf611
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Kopmannen II tittade också på

 

Besökt Kopmannen II? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt