Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 09:00 - 15:00
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Mycket nöjd

Jag har hyrt cyklar ett par gånger här och är väldigt nöjd. Vid ett tillfälle så gick elcykeln ... läs mer

Omdömet skrevs 4 augusti 2021
93fredricc
från mobil enhet
Riktigt trevligt!

Ett rätt stort utbud av cyklar. Bra service med trevlig personal! Billigt och bra. Fanns både ... läs mer

Omdömet skrevs 22 juli 2021
Friggan
,
Sverige
från mobil enhet
Läs alla 44 omdömen
  
Omdömen (44)
Filtrera omdömen
44 resultat
Medlemsbetyg
31
9
4
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
31
9
4
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
611 av 44 omdömen
Omdömet skrevs 24 augusti 2018 från mobil enhet

En duktig och trevlig tjej sålde in två dagars hyra av elcykel - och det var vääääldigt kul och praktiskt. Rekommenderar det. Förståe dock inte varför man betalar fullt pris efter säsongens slut. Kunde allt ge rabatt. Ett av cyklarnas batterier räckte utlovade 5 mil, det andra bara hälften så länge. Vi klagade till den manliga säljaren vid återlämning men det blev inga pengar tillbaka. Argumenterade inte för det heller men det hade ju varit trevligt med lite plåster på såren.

Datum för upplevelsen: augusti 2018
Tack Jengus1975
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jacob H, Ägare på Gotlands cykeluthyrning, svarade på det här omdömetSvarade 30 augusti 2018

Hej!

Kul att ni tyckte att det var så kul att testa elcykel. Svårt att gå tillbaka till "vanlig" cykel igen bara :)
Tråkigt dock att det ena batteriet inte höll riktigt hela vägen. Vi håller med gratis Gotland-runt-service ifall just sådana här saker händer. Man ringer oss och vi kommer ut och hjälper er på plats. Men behöver få reda på det så vi kan åtgärda problemet.

Självklart önskar vi att ni kommer tillbaka igen och då bjuder vi er gladeligen på en dags hyra för en person.
Välkommen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juli 2017 från mobil enhet

Har inget att klaga på här. Jag pch pojkvännen bokade via hemsidan och betalade på plats. Bra cyklar till ett lågt pris. Vi tog oss till snäckschimpansen och galgbergets naturreservat. En solig dag är det underbart att cykla längs med stranden.

Datum för upplevelsen: juli 2017
Tack Emelisian
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 juli 2017 från mobil enhet

Bra och trevlig personal. Snabb och enkel service. Angelägna om att barnens cykel blev rätt inställd och allt bra.

Datum för upplevelsen: juli 2017
Tack Anurago
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 juli 2017 från mobil enhet

Bra cyklar, centralt, vettigt pris, inget tjafs. Hade önskat något högre nivå på den mekaniska kunskapen hos vår utlevererare. Nu fick jag lära honom hur man spänner en handbromsvajer men det är ju ingen större affär. Vi blev helt nöjda.

Datum för upplevelsen: juli 2017
Tack tomaslind
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 augusti 2015 från mobil enhet

Hyrde tre mtb och fick tips att cykla på Tofta skjutfält. Fick en underbar dag med familjen och kul hade vi. De hade skickat ny slang och lagningskit och tur var det då vi körde så vi fick fem punkteringar, rekommenderas.

Datum för upplevelsen: augusti 2015
Tack andman1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen