Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Bra service och trevlig personal

Vilken service! Vi kom till Lickershamn i egen båt och det fanns ingen uthyrare av cyklar i ... läs mer

Omdömet skrevs 27 juli 2020
Lars K
Superb service, mycket fina cyklar!

Väldigt trevligt bemötande, fem plus! Ingen väntetid! Svarade snabbt på mail och frågor. Cyklar av ... läs mer

Omdömet skrevs 17 juli 2020
rolfn262
,
Stockholm, Sverige
Läs alla 41 omdömen
  
Omdömen (41)
Filtrera omdömen
41 resultat
Medlemsbetyg
28
9
4
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
28
9
4
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 41 omdömen
Omdömet skrevs 19 juli 2017 från mobil enhet

Har inget att klaga på här. Jag pch pojkvännen bokade via hemsidan och betalade på plats. Bra cyklar till ett lågt pris. Vi tog oss till snäckschimpansen och galgbergets naturreservat. En solig dag är det underbart att cykla längs med stranden.

Datum för upplevelsen: juli 2017
Tack Emelisian
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 juli 2017 från mobil enhet

Bra och trevlig personal. Snabb och enkel service. Angelägna om att barnens cykel blev rätt inställd och allt bra.

Datum för upplevelsen: juli 2017
Tack Anurago
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 juli 2017 från mobil enhet

Bra cyklar, centralt, vettigt pris, inget tjafs. Hade önskat något högre nivå på den mekaniska kunskapen hos vår utlevererare. Nu fick jag lära honom hur man spänner en handbromsvajer men det är ju ingen större affär. Vi blev helt nöjda.

Datum för upplevelsen: juli 2017
Tack tomaslind
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 augusti 2015 från mobil enhet

Hyrde tre mtb och fick tips att cykla på Tofta skjutfält. Fick en underbar dag med familjen och kul hade vi. De hade skickat ny slang och lagningskit och tur var det då vi körde så vi fick fem punkteringar, rekommenderas.

Datum för upplevelsen: augusti 2015
Tack andman1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 augusti 2015

Alltid en pålitlig samarbetspartner! Löser våra cykelproblem även med kort varsel och utanför säsong. We like!

Datum för upplevelsen: augusti 2015
Tack David S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen