Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 10:00 - 18:00
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Fina Kneippbyn

Väldigt trevligt och barnvänligt, gokart karuseller och roliga spel😇 fanns även en rolig berg och ... läs mer

Omdömet skrevs 16 augusti 2021
6idao
från mobil enhet
Mycket att hitta på!

Mycket rolig med både sommar och vattenland. Många olika saker att välja på. Favoriten för barnen ... läs mer

Omdömet skrevs 11 augusti 2021
Ceculia
,
Gotland, Sverige
från mobil enhet
Läs alla 191 omdömen
  
Omdömen (191)
Filtrera omdömen
191 resultat
Medlemsbetyg
57
54
45
28
7
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
57
54
45
28
7
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
5358 av 191 omdömen
Omdömet skrevs 13 juli 2021 från mobil enhet

Mycket bra vattenland och lekland. Passar våra barn utmärkt, lagom stort och med ett bra utbud av saker att göra. Tips, köp 2 dagars biljetten.

Datum för upplevelsen: juni 2021
Tack Edvinssonn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
kneippbynresort, Kundansvarig på Kneippbyn Resort, Sommar- & Vattenland, svarade på det här omdömetSvarade 26 juli 2021

Vad roligt, det blir vi så glada av att höra! Varmt välkomna tillbaka till oss i sommar!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 juli 2021 från mobil enhet

Vi älskar vattenlandet, härligt för alla åldrar, många timmar spenderas där.
Även Pippi och Pippihuset är en stor favorit, vi återkommer alltid dit och får härliga skratt.

”Sommar2021”

Datum för upplevelsen: juli 2021
Tack KattisI1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
kneippbynresort, Kundansvarig på Kneippbyn Resort, Sommar- & Vattenland, svarade på det här omdömetSvarade 12 juli 2021

Vad härligt att höra! Kolla DM så vill vi gärna ger er något som kan förgylla framtida sommardagar. Varmt välkomna tillbaka till oss i sommar!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 juli 2021 från mobil enhet

God Mat och Stort utbud av karuseller och vattenbanor men välldigt lång kö på det mesta banorna och karusellarna och vattenrutschbanorna

Datum för upplevelsen: juli 2021
Tack 562hamsterh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
kneippbynresort, Kundansvarig på Kneippbyn Resort, Sommar- & Vattenland, svarade på det här omdömetSvarade 9 juli 2021

Kul att du gillade maten! Vi hoppas och tror att vi ska ha något som passar alla. Vi har haft nöjet att från öppning ha mycket gäster i parkerna. För oss är det superviktig att alla håller avstånd och följer restriktioner. Följden kan då bli att köerna blir lite längre men också går snabbt framåt. Varmt välkomna tillbaka till oss i sommar!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 juli 2021 från mobil enhet

Väldigt roligt för både små och stora barn! Vi hade en 2-åring, 11-åring och 14-åring med oss. Den äldsta var den enda som var måttligt road. Synd bara att vädret var mindre bra, men det får man leva med om man semestrar i Sverige!

Datum för upplevelsen: juli 2021
Tack 96michaelal
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
kneippbynresort, Kundansvarig på Kneippbyn Resort, Sommar- & Vattenland, svarade på det här omdömetSvarade 8 juli 2021

Vi blir så glada av att höra att ni verkar ha haft en härlig dag! På Vattenland finns fler actionfyllda attraktioner som brukar vara extra populära hos äldre barn och ungdomar. Ja, tyvärr kan vi inte påverka vädret även om vi hemskt gärna skulle vilja. Varmt välkomna tillbaka till oss i sommar! Kolla DM så vill vi gärna ger er något som kan förgylla framtida soliga dagar.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 juli 2021 från mobil enhet

Det var pippi-teatern sol var roligast :) småbarnen hade roligt i karusellerna, men det var lagom för 5-6-åringar.

Sommar2021

Datum för upplevelsen: juli 2021
Tack sandrajF6885IW
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
kneippbynresort, Kundansvarig på Kneippbyn Resort, Sommar- & Vattenland, svarade på det här omdömetSvarade 8 juli 2021

Kul att ni gillade pippiteatern och karusellerna! Varmt välkomna tillbaka till oss i sommar!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen