Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lummelundagrottan
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Mysig grotta

Rolig grotta med bra film om upptäckten av grottsystemet. Trevlig påläst guide som kunde svara på ... läs mer

Omdömet skrevs 27 augusti 2020
matvinochfamilj
,
Mönsterås, Sverige
från mobil enhet
Mer känd än märkvärdig egentligen

Grottan som sådan var lättillgänglig med borrat hål och dörr, med plant och fint golv att gå på ... läs mer

Omdömet skrevs 19 augusti 2020
VeniUltra
,
Hallands län, Sverige
Läs alla 340 omdömen
  
Omdömen (340)
Filtrera omdömen
340 resultat
Medlemsbetyg
102
129
86
16
7
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
102
129
86
16
7
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
914 av 340 omdömen
Omdömet skrevs 28 juli 2020 från mobil enhet

Ett ställe man läst om men inte varit på. Intressant guide och historien om de tre pojkarna som upptäckte grottan gjorde upplevelsen mer levande.

Datum för upplevelsen: juli 2020
Tack 631fredrika
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2020 från mobil enhet

Vi cyklade hit från Visby & tyckte denna grotta var väldigt intressant att titta på. Kul att höra historien om hur den blev upptäckt mm. Lite väl många människor på liten plats i dessa tider, annars full poäng:)

Datum för upplevelsen: juli 2020
33  Tack Sabina_B_700
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2020 från mobil enhet

En intressant upplevelse att ha få se denna grotta som man än idag håller på att utforska. Mycket väl anordnat med en film innan själva grottvisningen. Sedan gjorde även guiden ett bra jobb med att berätta om grottan.

Datum för upplevelsen: juli 2020
Tack TripKlas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2020 från mobil enhet

Bara att ha besökt grottan känns väldigt bra. Spännande resa i det inre och tillsammans med en informativ ciceron blir helheten ett gott minne från Gotland. Då vi har en stor husbil är vi mycket nöjda med de parkeringsutrymmen som fanns.

Datum för upplevelsen: juli 2020
Tack A8990OStonys
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juli 2020 från mobil enhet

Är ni på Gotland så är ett besök värt i grottan. En bra guidad tur på 30 minuter. Filmen innan var inte nödvändig men bra i väntan.
Intressant upplevelse.

Datum för upplevelsen: juli 2020
Tack magnush605
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen