Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Super

Väldigt mysigt och enorm variation i alla växter. Trots slutet på oktober var detndå sprudlande av ... läs mer

Omdömet skrevs för 4 veckor sedan
sofiawells
,
Solna, Sverige
från mobil enhet
En promenad i oktober

Så fint det är även i höstmånad oktober. Välordnat med tydliga skyltar. En fin damm och ett gulligt ... läs mer

Omdömet skrevs 12 oktober 2020
Madelene C
,
Visby, Sverige
från mobil enhet
Läs alla 611 omdömen
  
Omdömen (611)
Filtrera omdömen
611 resultat
Medlemsbetyg
305
265
37
2
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
305
265
37
2
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1621 av 611 omdömen
Omdömet skrevs 26 juli 2020

Det doftade verkligen härligt i denna oas inne i Visby. En skön paus i stadsvandringen. Rosorna är fantastiska. Skulle ha blivit en femma om det funnits någon form av barnaktivitet på området också.

Datum för upplevelsen: juli 2020
Tack Keskitalo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2020 från mobil enhet

Mycket sevärd park med arboretum och blommor i skyddat läge. Stor upplevelse av skönhet i litet
format. Försök om möjligt följa med på en visning!
Fritt inträde.

Datum för upplevelsen: juli 2020
Tack billnE2188HC
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2020 från mobil enhet

Lite mindre, pittoresk, romantisk och väldigt vacker och välskött botanisk trädgård i anslutning till strandpromenaden i Visby.

Datum för upplevelsen: juli 2020
1  Tack harildsjohanna
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juli 2020 från mobil enhet

En vacker och rofylld trädgård. Det blåste hårt från havet när vi var där, men botaniska trädgården ligger väl skyddat innanför muren så där var lugnt och fint.

Datum för upplevelsen: juli 2020
Tack Fredrik O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2020 från mobil enhet

Naturen i ett koncentrat, verkligen värt ett besök. Upplevelsen förändras utifrån säsong. Kameran blev full med bilder. Enda som förvånade oss var att det knappt fanns några insekter, såsom bin och humlor, det kändes lite sterilt ytan det inslaget. Väl värt ett besök.

Datum för upplevelsen: juli 2020
Tack stefang788
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen