Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Super

Väldigt mysigt och enorm variation i alla växter. Trots slutet på oktober var detndå sprudlande av ... läs mer

Omdömet skrevs 30 oktober 2020
sofiawells
,
Solna, Sverige
från mobil enhet
En promenad i oktober

Så fint det är även i höstmånad oktober. Välordnat med tydliga skyltar. En fin damm och ett gulligt ... läs mer

Omdömet skrevs 12 oktober 2020
Madelene C
,
Visby, Sverige
från mobil enhet
Läs alla 611 omdömen
  
Omdömen (611)
Filtrera omdömen
611 resultat
Medlemsbetyg
305
265
37
2
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
305
265
37
2
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
113118 av 611 omdömen
Omdömet skrevs 19 juli 2018

Ett härligt ställe om man vill dra sig tillbaka en stund. Otroligt fina blommor och träd. Det fanns jättestora lavendel, som doftade så gott. Det är skönt att komma in i en botaniskträdgård, som inte är så stor. Här blir man inte stressat över allt man ska hinna se. Här är det bara att njuta i lugn och ro.

Datum för upplevelsen: juli 2018
Tack ninahoumann
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 juli 2018 från mobil enhet

Fin trädgård, men det var så otroligt varmt, så vi var tvungna att skynda oss igenom allt. Hunden började flåsa ordentligt

Datum för upplevelsen: juli 2018
Tack edissabic
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 juli 2018 från mobil enhet

Väl värt ett besök! Många spännande arter som man inte förväntar sig i Sverige. Och jättevackra rosor!

Datum för upplevelsen: juli 2018
Tack 123josefin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 juli 2018 från mobil enhet

En fantastisk oas mitt i Visby - vacker trädgård, svalka, parkbänkar att sitta på. Missa inte!
Tips: beställ kaffekorg på Clemens ruin mitt emot o ta en fika i paviljongen.

Datum för upplevelsen: juli 2018
Tack 386ylvas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juli 2018

Rhodos är ett trevligt resmål, men detta omdöme gäller tyvärr endast klagomål på Vingresor (som jag tidigare varit nöjd med.)
1. Välkomstmöte dag 4 på en enveckas resa!! Synd om de som reser för första gången (jag är resvan så jag klarar mig utan info) och hur kan Ving räkna med någon uppslutning, när man bara har tre dagar kvar.
2. Ingen hotellpärm med info utan hänvisning till nätet, och Wi-Fi fungerade väldigt dåligt, ca 5 minuter!,
3. Hotellet: litet rum med OK standard, men inga stolar varken i rummet eller viktigare på balkongen, vi fick sitta på en handduk på golvet. Inte OK.
4. För sen avresa till flygplatsen vid hemresan. Hann varken med toalettbesök eller handla i taxfreebutiken. Ville personalen ha sovmorgon?

Datum för upplevelsen: maj 2018
Tack MargaretaS71
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen