Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 10:00 - 18:00
Spara
Höjdpunkter från omdömen
En och en halvtimme är för kort tid....

Vi besökte Visby och Medeltida Jul nu i helgen och i entrépriset ingick även inträde till Gotlands ... läs mer

Omdömet skrevs för 2 dagar sedan
298michaelj
,
Stockholm, Sverige
Intressant och bra utställningar

Vi spenderade några intressanta timmar här med att lära oss om Gotlands historia, vi är också i ... läs mer

Omdömet skrevs för 3 dagar sedan
nannalie
,
Stockholm, Sverige
Läs alla 408 omdömen
  
Omdömen (408)
Filtrera omdömen
408 resultat
Medlemsbetyg
244
137
24
3
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
244
137
24
3
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 408 omdömen
Omdömet skrevs 7 november 2018

Fornsalen är värt ett besök för alla. Fantastisk historia i unik miljö. Mycket trevlig och kunnig personal. Här finns något som intresserar var och en.

Datum för upplevelsen: april 2018
Tack EvalottaU
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 november 2018 från mobil enhet

Bra utställning som på ett intressant sätt visar och berättar Gotlands Historia. Utställningen fördelar sig över ett antal smårum och det är inte alltid tydligt var man ska gå. Under vårt besök fanns en separatutställning med naturfoto. Fantastiska bilder!

Datum för upplevelsen: november 2018
Tack SorenNyeboe
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 november 2018 från mobil enhet

Mycket intressanta arkeologiska fynd, sant väldigt vackra smycken och mynt från vikingatiden. Personalen är mycket välkomnande och trevligt. Ligger väldigt centralt, klart värt ett besök om man är i Visby. Gratis för barn (under 18) när vi kom.

Datum för upplevelsen: november 2018
Tack UffeBrazil
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 oktober 2018 från mobil enhet

Välgjorda fasta utställningar som visar Gotlands historia från istid till nutid, med fokus på vikingatid och medeltid.

Datum för upplevelsen: oktober 2018
Tack Fredrik E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 september 2018

Här kan man vandra i flera dar. Tar tid att insupa hela Gotlands historia. Väldigt spännande. Intressant.

Datum för upplevelsen: maj 2018
Tack Elisabeth D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen