Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Klart sevärt”
Omdöme om Gotlands Museum

Gotlands Museum
Rankad som nr 2 av 25 saker att göra i Visby
Certificate of Excellence
Information om sevärdheten
Omdömet skrevs 6 oktober 2018 från mobil enhet

Välgjorda fasta utställningar som visar Gotlands historia från istid till nutid, med fokus på vikingatid och medeltid.

Datum för upplevelsen: oktober 2018
Tack Fredrik E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (408)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk
Filtrera

812 av 408 omdömen

Omdömet skrevs 7 september 2018

Här kan man vandra i flera dar. Tar tid att insupa hela Gotlands historia. Väldigt spännande. Intressant.

Datum för upplevelsen: maj 2018
Tack Elisabeth D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 augusti 2018

Så mycket intressant från fossil till bildstenar och så visade sig huset i sig självt vara ett "museiföremål" med bl.a. medeltida avloppssystem. Suverän lunchbuffé.

Datum för upplevelsen: augusti 2018
Tack karinhbergstrom56
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 augusti 2018 från mobil enhet

Guidning på museet och sedan i underjorden i den upphittade Ryska kyrkan
Superbra och passar både 10, 14 år och vuxen
Ger en helt annan bild på staden!

Datum för upplevelsen: augusti 2018
Tack gabbies2017
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Läs fler omdömen
Omdömet skrevs 23 augusti 2018

Många intressanta fornfynd från många tidsåldrar. Dock tröttsamt besök p.g.a. svag belysning och usel ventilation. Slamrigt kafé med matos från lunchservering.

Datum för upplevelsen: augusti 2018
Tack f m
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Gotlands Museum tittade också på

 

Besökt Gotlands Museum? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt