Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
82 US$
Se erbjudande
Ingen förskottsbetalning krävs
Priceline
76 US$
Se erbjudande
Agoda.com
70 US$
Se erbjudande
Expedia.com82 US$
Hotels.com82 US$
ZenHotels.com85 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (226)
Filtrera omdömen
226 resultat
Medlemsbetyg
57
115
46
6
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
57
115
46
6
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 226 omdömen
Omdömet skrevs 8 september 2021

Ett hotell som hade allt vi behövde. Kylskåp, vattenkokare, kaffepulver så man fick sitt morgonkaffe i lugn och ro innan man gick ner till frukosten. En stor underbar terass med eftermiddagssol. Lugnt och fint läge nära ringmuren.

Datum för vistelsen: september 2021
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack kjell707
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 28 augusti 2021

Hotellet har ett mycket bra och lugnt läge precis utanför muren. Vi bokade ett rum med balkong och på balkongen är det kvällssol. Mysigt att sitta för att sammanfatta dagens äventyr. Rummet vi bodde i var rymligt, sängen bekväm och badrummet var fräscht. Lugnt på natten. Frukosten var bra men det var väldigt många som åt samtidigt eftersom flera bussresor hade sin bas på hotellet. Coronasäkert?
Trevlig personal. Lätt att parkera bilen.
Hotellet är slitet men trivsamt. Rekommenderas.

Datum för vistelsen: augusti 2021
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
1  Tack KerstinEskilstuna
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 15 augusti 2021

Vi blev glatt överraskade då vi fick stort familjerum fast vi beställt dubbelrum m extrasäng. Rummet var bra o omtänksamt ordnat. Lampor äver alla sängar, riktbar TV och en dusch som inte läckte, fikamöjlighet o en fläkt i rummet. Fin frukost för alla behov allt från sill till chiapudding. Gratis parkeringsmöjlighet mitt i semestertider. Helnöjda

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste med familjen
Tack blits61
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 7 augusti 2021

Ett Ok hotel, något slitet, speciellt i korridorerna. Trevlig personal och bra frukost. Bra läge i Visby, precis utanför stadsmuren. Dåligt vattentryck i duschen. Fick byta rum efter första natten, då vissa saker inte fungerade.

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack Piret D
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 13 juli 2021

Kanonläge, KANONfrukost och så trevlig personal. Vi fick smidigt låna strykbräda och strykjärn, vi hyrde väldigt bekväma cyklar och vi sov i fantastiskt sköna sängar. Det blir definitivt detta hotell igen nästa Gotlandsresa.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack denisewasterlund
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen