Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Måste testas”
Omdöme om Meat In Bread

Meat In Bread
Rankad som nr 9 av 150 Restauranger i Visby
Restauranginformation
Omdömet skrevs 14 augusti 2021 från mobil enhet

Vi var 3 st här och alla tog kebab i bröd. En tog kyckling och 2 kalv. Alla var överens om att detta var den bästa kebab vi ätit. Brödet var magiskt och köttet saftigt.
Gillar man kebab så ska man absolut testa detta ställe.

Datum för besöket: augusti 2021
Tack JerryL1797
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (49)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

59 av 49 omdömen

Omdömet skrevs 13 augusti 2021 från mobil enhet

Fantastiskt god kyckling i bröd. Slår en kebab vilken dag som helst. Mycke mat och trevlig personal! Vi var ett sällskap på 8 personer som valde lite olika rätter. Alla nöjda

Datum för besöket: augusti 2021
Tack GoPlaces13595028661
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 augusti 2021

Den godaste "kebab"jag ätit! Så fräscht och gott. brödet var så gott!
Mycket trevligt bemötande..................... ..

Datum för besöket: augusti 2021
Tack B357UWlisab
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 augusti 2021 från mobil enhet

Riktigt gott och trevlig personal. Annorlunda mat som borde testas av alla, inte minst av kebabälskare. Kände oss välbemötta.

Datum för besöket: augusti 2021
Tack HannaBOlsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2021 från mobil enhet

Riktigt fin kalv in bread den får 5/5

Åt upp hela utan problem den va så god med alla tillbehör, perfekt.

Sambon beställde en surdegspizza hon va väldigt nöjd med smakerna också men tyckte att det va lite för mycket ost på.

Personalen supertrevliga,

Datum för besöket: augusti 2021
Tack Kalle6610
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Meat In Bread tittade också på

 

Besökt Meat In Bread? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt