Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Expedia.com
150 US$
Se erbjudande
Hotels.com150 US$
Travelocity150 US$
Orbitz.com150 US$
CheapTickets150 US$
Tripadvisor150 US$
ZenHotels.com172 US$
Visa alla 17 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 236)
Filtrera omdömen
1 236 resultat
Medlemsbetyg
596
392
143
71
34
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
596
392
143
71
34
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1116 av 1 236 omdömen
Omdömet skrevs 15 augusti 2021

När vi kom fick vi vänta på rummet 1,5 timma. Relaxen skulle inte vara till för barn efter kl 14 men det var barn som hoppade och skrek kl 17. Hittade trasiga prylar från tidigare gäst under sängen, där låg även tjockt med damm. Trasig lampa när man kom in. Vad att detta skulle åtgärdas. När vi kom tillbaka på kvällen står våran dörr till rummet öppen, personalen har inte sett till att den har gått igen helt. Hårda osköna sängar och trasiga heltäckningsmattor i korridorerna gör att jag tycker att 3000kr per natt är riktigt illa. Lägger man på till dubbla priser under medeltidsveckan så får man även öka standarden.

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack lindhaappelskog
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Viktoria Andersson, Hotelldirektör på Clarion Hotel Wisby, svarade på det här omdömetSvarade för 2 veckor sedan

Hej Linda,

Jag är ledsen att läsa om städningen av ert rum, så ska det såklart inte vara. Dina synpunkter är noterade och vidarebefordrade till vår husfru, som har följt upp detta med berörd personal.

Hör gärna av dig till oss på cl.wisby@choice.se om vi på något sätt kan kompensera er för det som skett.

Tack snälla för att du tog dig tid och skrev till oss och för att du hjälper oss bli bättre! Jag hoppas vi ska få lov till att träffa dig fler gånger trots din senaste upplevelse.

Hälsningar
Viktoria Andersson
Hotelldirkektör
Clarion Wisby

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 augusti 2021

Vi hade ett familjerum för 5 pers. Rummet var stort med två sovrum två toaletter. Bra tillgänglighet man kunde bara parkera bilen och gå 50m till rummet. Efter en dag så hittade man bra väg allternativ till hotellet så att man slapp köra genom dom trånga gatorna inne i innerstadens centrum. Vi bodde 4nätter. Kommer bo här igen om jag ska till Visby och bo på hotell.

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack cubakungen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Viktoria Andersson, Hotelldirektör på Clarion Hotel Wisby, svarade på det här omdömetSvarade för 2 veckor sedan

Stort tack för din recension och feedback! Så härligt att höra att ni haft en fin vistelse hos oss och att Visby visat upp sig från sin bästa sida.

Jag hoppas vi får möjlighet att välkomna er på hotellet igen snart!

Vänliga hälsningar,
Viktoria Andersson
Clarion Wisby

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 augusti 2021 från mobil enhet

Fantastisk frukostbuffé, bra läge, trevlig personal och fina men små rum. Städningen i rummet si så där, kakelfogar svarta och mycket damm, papper under sängen. Gav tyvärr ett äckligt intryck
Poolen fin men kalla det spa, nja det tycker är att ta i.

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste med familjen
Tack suswik
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Viktoria Andersson, Hotelldirektör på Clarion Hotel Wisby, svarade på det här omdömetSvarade för 2 veckor sedan

Hej Sus,
Tusen tack för att du tagit dig tid till att skriva om din upplevelse hos oss.
Så härligt att höra att ni gillade frukosten, läget och framförallt personalens service!

Jag är ledsen att vi inte levt upp till dina förväntningar vad gäller städningen, så ska det såklart inte vara. Dina kommentarer kommer jag ta vidare till vår Style Manager som får följa upp detta med sitt team. Vi jobbar varje dag med att förbättra oss och dina synpunkter är ovärderliga för oss i det arbetet.

Hoppas vi får välkomna dig snart igen!

Varma hälsningar,
Viktoria Andersson
Hotelldirektör
Clarion Wisby

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 augusti 2021 från mobil enhet

Centralt och bra läge, fina, tysta, luftkonditionerade rum, god frukost. Lång kö i receptionen oftast.
Borde funnits ett system att boka in badtid, fick endast vara 15 pers i spa:et samtidigt, med reservation för att tiden släpps om du inte är där 10 min innan.

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste med vänner
Tack hel_nr2021
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Viktoria Andersson, Hotelldirektör på Clarion Hotel Wisby, svarade på det här omdömetSvarade för 2 veckor sedan

Hej!

Tack för att du tog dig tid att skriva en review efter er vistelse hos oss. Vi önskar verkligen att du som gäst skall vara riktigt nöjd med vårt hotell, allra helst vår service! Vi jobbar varje dag med att förbättra oss och dina synpunkter är ovärderliga för oss i det arbetet, stort tack för din feedback.

Hoppas att vi får välkomna er igen!

Varma hälsningar,
Viktoria Andersson
Hotelldirektör

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2021

Centralt läge mitt i Visby, Supertrevlig personal. Köp parkeringsplats av hotellet för det är svårt att hitta någon i närheten. Frukost är mer standard. Det är en del trappor, så är man rullstolsbunden eller liknande är detta hotel nog inte ett altenativ.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack ronneyb2016
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Viktoria Andersson, Hotelldirektör på Clarion Hotel Wisby, svarade på det här omdömetSvarade 3 augusti 2021

Hej Ronney,
Stort tack för din review!
Hoppas att ni haft en mysig semester och att vi får glädjen att välkomna er snart igen.

Hälsningar
Viktoria Andersson
Clarion Wisby

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen