Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Expedia.com
124 US$
Se erbjudande
Hotels.com124 US$
Travelocity124 US$
CheapTickets124 US$
Orbitz.com124 US$
FindHotel124 US$
ZenHotels.com135 US$
Visa alla 18 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 238)
Filtrera omdömen
1 239 resultat
Medlemsbetyg
598
392
143
72
34
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
598
392
143
72
34
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1722 av 1 239 omdömen
Omdömet skrevs 10 augusti 2021 från mobil enhet

Centralt och bra läge, fina, tysta, luftkonditionerade rum, god frukost. Lång kö i receptionen oftast.
Borde funnits ett system att boka in badtid, fick endast vara 15 pers i spa:et samtidigt, med reservation för att tiden släpps om du inte är där 10 min innan.

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste med vänner
Tack hel_nr2021
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Viktoria Andersson, Hotelldirektör på Clarion Hotel Wisby, svarade på det här omdömetSvarade 2 september 2021

Hej!

Tack för att du tog dig tid att skriva en review efter er vistelse hos oss. Vi önskar verkligen att du som gäst skall vara riktigt nöjd med vårt hotell, allra helst vår service! Vi jobbar varje dag med att förbättra oss och dina synpunkter är ovärderliga för oss i det arbetet, stort tack för din feedback.

Hoppas att vi får välkomna er igen!

Varma hälsningar,
Viktoria Andersson
Hotelldirektör

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2021

Centralt läge mitt i Visby, Supertrevlig personal. Köp parkeringsplats av hotellet för det är svårt att hitta någon i närheten. Frukost är mer standard. Det är en del trappor, så är man rullstolsbunden eller liknande är detta hotel nog inte ett altenativ.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack ronneyb2016
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Viktoria Andersson, Hotelldirektör på Clarion Hotel Wisby, svarade på det här omdömetSvarade 3 augusti 2021

Hej Ronney,
Stort tack för din review!
Hoppas att ni haft en mysig semester och att vi får glädjen att välkomna er snart igen.

Hälsningar
Viktoria Andersson
Clarion Wisby

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 augusti 2021

- minus
Vi fick invänta rummet i ca 30 minuter efter incheckningstiden. Detta händer väldigt ofta numera, trist. Tur vi inte hade en tid att passa.

Halvdålig städning, tandkrämsrester kvar i badrummet, hår på duschslangen,

Trängsel vid frukostbuffén trots bra info

+ Plus
Kuddar
Frukostbuffé (som alltid)
Personalen i receptionen som verkligen hjälpte till i stressen.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack 244maya_
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Viktoria Andersson, Hotelldirektör på Clarion Hotel Wisby, svarade på det här omdömetSvarade 3 augusti 2021

Stort tack Maya för din review!
Uppskattar dina kommentarer, ska ta det vidare i organisationen, både + och - .

Hoppas att ni haft en mysig semester och att vi får glädjen att välkomna er snart igen.

Hälsningar
Viktoria Andersson
Clarion Wisby

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2021 från mobil enhet

Vi anlände sent fredag kväll. Trevligt bemötande i receptionen, vi fick ett stort och väldigt fint rum. Skötseln var perfekt med tanke på covid 19. God frukost med ett varierat utbud. Hotellet ligger väldigt centralt utan att man märker av något störande ljud

Datum för vistelsen: november 2020
Restyp: Reste som ett par
1  Tack jonnys235
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Viktoria Andersson, Hotelldirektör på Clarion Hotel Wisby, svarade på det här omdömetSvarade 3 augusti 2021

Stort tack Jonny för din review!
Kul att höra att ni haft det bra hos oss, framförallt är det kul att läsa om att våra tilltag för att ge en säker vistelse med tanke på pandemin upplevdes bra. Det är viktigt för oss och vi har lagt stor vikt vid att få det bra trots en rekordsommar på Gotland i år.

Hoppas att ni haft en mysig semester och att vi får glädjen att välkomna er snart igen.

Hälsningar
Viktoria Andersson
Clarion Wisby

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2021

Tyvärr alldeles för dyrt och numera också ganska charmlöst. Det här en gång en favorit. Man tror man ska få ett bra pris och ett bra rum när man bokar direkt på hotellets hemsida. Tyvärr besviken.
Trevlig personal.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Tomas442021
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Viktoria Andersson, Hotelldirektör på Clarion Hotel Wisby, svarade på det här omdömetSvarade 3 augusti 2021

Hej Tomas,

Tack för att du tog dig tid att skriva en review efter er vistelse hos oss. Vi önskar verkligen att du som gäst skall vara riktigt nöjd med vårt hotell, allra helst vår service! Vi jobbar varje dag med att förbättra oss och dina synpunkter är ovärderliga för oss i det arbetet!

Jag beklagar att vi inte levt upp till förväntningarna denna gång. Efterfrågan på hotellrum och boende i Visby & på Gotland har denna sommar varit rekordhögt, vilket också avspeglar sig på priserna. Kan rekommendera ett besök under vår eller höst när det är lite lägre priser och framförallt lite mer svängrum på restauranger osv.

Återigen, stort tack för din feedback.

Önskar dig en fortsatt fin sommar och hoppas att vi får välkomna er igen!

Varma hälsningar,
Viktoria Andersson
Clarion Wisby

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen