Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Expedia.com
124 US$
Se erbjudande
Hotels.com
124 US$
Se erbjudande
Trip.com
122 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-11-06
Travelocity124 US$
CheapTickets124 US$
Destinia.com136 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 240)
Filtrera omdömen
1 240 resultat
Medlemsbetyg
599
392
143
72
34
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
599
392
143
72
34
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
2025 av 1 240 omdömen
Omdömet skrevs 1 augusti 2021

- minus
Vi fick invänta rummet i ca 30 minuter efter incheckningstiden. Detta händer väldigt ofta numera, trist. Tur vi inte hade en tid att passa.

Halvdålig städning, tandkrämsrester kvar i badrummet, hår på duschslangen,

Trängsel vid frukostbuffén trots bra info

+ Plus
Kuddar
Frukostbuffé (som alltid)
Personalen i receptionen som verkligen hjälpte till i stressen.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack 244maya_
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Viktoria Andersson, Hotelldirektör på Clarion Hotel Wisby, svarade på det här omdömetSvarade 3 augusti 2021

Stort tack Maya för din review!
Uppskattar dina kommentarer, ska ta det vidare i organisationen, både + och - .

Hoppas att ni haft en mysig semester och att vi får glädjen att välkomna er snart igen.

Hälsningar
Viktoria Andersson
Clarion Wisby

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2021 från mobil enhet

Vi anlände sent fredag kväll. Trevligt bemötande i receptionen, vi fick ett stort och väldigt fint rum. Skötseln var perfekt med tanke på covid 19. God frukost med ett varierat utbud. Hotellet ligger väldigt centralt utan att man märker av något störande ljud

Datum för vistelsen: november 2020
Restyp: Reste som ett par
1  Tack jonnys235
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Viktoria Andersson, Hotelldirektör på Clarion Hotel Wisby, svarade på det här omdömetSvarade 3 augusti 2021

Stort tack Jonny för din review!
Kul att höra att ni haft det bra hos oss, framförallt är det kul att läsa om att våra tilltag för att ge en säker vistelse med tanke på pandemin upplevdes bra. Det är viktigt för oss och vi har lagt stor vikt vid att få det bra trots en rekordsommar på Gotland i år.

Hoppas att ni haft en mysig semester och att vi får glädjen att välkomna er snart igen.

Hälsningar
Viktoria Andersson
Clarion Wisby

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2021

Tyvärr alldeles för dyrt och numera också ganska charmlöst. Det här en gång en favorit. Man tror man ska få ett bra pris och ett bra rum när man bokar direkt på hotellets hemsida. Tyvärr besviken.
Trevlig personal.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Tomas442021
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Viktoria Andersson, Hotelldirektör på Clarion Hotel Wisby, svarade på det här omdömetSvarade 3 augusti 2021

Hej Tomas,

Tack för att du tog dig tid att skriva en review efter er vistelse hos oss. Vi önskar verkligen att du som gäst skall vara riktigt nöjd med vårt hotell, allra helst vår service! Vi jobbar varje dag med att förbättra oss och dina synpunkter är ovärderliga för oss i det arbetet!

Jag beklagar att vi inte levt upp till förväntningarna denna gång. Efterfrågan på hotellrum och boende i Visby & på Gotland har denna sommar varit rekordhögt, vilket också avspeglar sig på priserna. Kan rekommendera ett besök under vår eller höst när det är lite lägre priser och framförallt lite mer svängrum på restauranger osv.

Återigen, stort tack för din feedback.

Önskar dig en fortsatt fin sommar och hoppas att vi får välkomna er igen!

Varma hälsningar,
Viktoria Andersson
Clarion Wisby

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2021

Läget var 100%, nära stan, havet och färjan. Jättetrevlig och hjälpsam personal. Frukosten var god. Ska man klaga på nåt så var de lite tråkigt utbud av bröd, rummet var väldigt litet och trångt och svin varmt men vi fick en fläkt av personalen så de var helt ok! Visby är fantastisk! Kommer definitivt tillbaka och tänker stanna på Clarion igen!

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack AmyT023
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Viktoria Andersson, Hotelldirektör på Clarion Hotel Wisby, svarade på det här omdömetSvarade 28 juli 2021

Wow Amy, full pott! Stort tack för fin review, härligt att höra att ni haft det bra hos oss!
Så kul att personalens service stack ut och att ni uppskattade hotellets perfekta läge mitt i stan! Jag tar dina kommentarer vidare gällande frukostutbudet samt värmen på rummet, tack för att du gör oss uppmärksamma på det!.

Önskar dig en fortsatt fin sommar och hoppas att vi får välkomna er igen!

Hälsningar
Viktoria Andersson
Clarion Wisby

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2021 från mobil enhet

Trevligt hotell med gott bemötande. Vårat Standard Dubbelrum var fint och rent. Inte jättestort men fullt tillräckligt. Utsikt över hamnen. Frukosten var jättebra. Något oflexibelt bokningsystem runt frukosten, förstår att det behövs pga covid 19, men rörigt och oklart. Trevlig hotellbar, bra parkering och jättefint läge.

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste som ett par
2  Tack AndersL510
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Viktoria Andersson, Hotelldirektör på Clarion Hotel Wisby, svarade på det här omdömetSvarade 28 juli 2021

Hej Anders,
Stort tack för din fina utvärdering efter er vistelse hos oss!
Så kul att höra att ni gillade rummet och att städningen var bra, och att ni uppskattade den fina utsikten ut mot Visby Hamn.

Tar dina kommentarer kring frukostbokning vidare till min F&B Manager, det är ett viktigt verktyg för oss för att säkra logistik och flöden på frukost, men det kan alltid finslipas och bli bättre :)

Önskar er en fortsatt fin sommar och varmt välkommen tillbaka till oss!

Hälsningar
Viktoria Andersson
Hotelldirektör
Clarion Wisby

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen