Pontus E

Lantligt hotell mitt i Visby

5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 10 maj 2024
Fantastiskt hotell! Inrett med allmogestil samtidigt som det känns fräscht och renoverat. Väldigt bra läge i Visby, och bra personal också!

Ruinen som hotellet ligger vid är väl omhändertagen också, och är en upplevelse i sig. Vi hade lite otur med vädret men en varm sommardag hade vi gärna suttit i den fina innergården med en kaffe bland träden.
Datum för vistelsen: maj 2024
Tips för att välja rum: Det är svårt att ta sig runt med barnvagn och rullstol
Resetyp: Reste med vänner
5,0 av 5 bubblorService
5,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Carl von Schulman, OwnerHotel St. Clemens, svarade på det här omdömet
Svarade 18 maj 2024
Stort tack för ditt fina betyg! Vad kul att du gillade hotellet, alla våra 30 rum har sin unika prägel så nästa gång kanske du får se ett nytt rum som förhoppningsvis också ska falla dig i smaken. Då hoppas vi också att du får njuta av en kaffe på vår innergård som nu är i sin fulla rätt! Du är varmt välkommen tillbaka hälsar Hugo på Clemens
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
  • StayForLong
2.2 km från Hotel St. Clemens
Utomhuspool
Visa fler hotell i Visby
Omdömet skrevs 5 maj 2024

Hjälpsam personal, trevligt rum, härlig frukost, mysiga innergårdar och jättebra läge, nära till allt!

Datum för vistelsen: maj 2024
  • Restyp: Reste med familjen
Tack lgoran475815
Carl von Schulman, Owner på Hotel St. Clemens, svarade på det här omdömetSvarade 17 maj 2024

Vad kul att du trivdes här! Vi hoppas att du även fick tillfredsställande sömn under din tid hos oss. Om du kommer tillbaka så får du mer än gärna meddela om det är något vi kan göra för att göra vistelsen ännu bättre. Hoppas på ett snart återseende! Hälsningar Hugo på Clemens

Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från Tripadvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 april 2024

Känslan av att komma hem till goda vänner är det vi tar med oss från besöket på hotell S:t Clemens. Fantastisk personal, vackra rum med atmosfär, god frukost, perfekt läge i Visby. Vi kommer gärna tillbaka.

Tack Maria C

Vad glada och stolta vi blir att du lämnade oss med den känslan, vilket betyg! Stort tack och varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Hugo på Clemens

Omdömet skrevs 24 april 2024

Väldigt mysigt hotell med bra läge och mycket trevlig och hjälpsam personal. Seriöst miljöarbete. God frukost.

• Restyp: Reste med familjen
Tack mwallgren60

Stort tack för din fina recension! Vad kul att du noterat och uppskattar våra ansträngningar för en sundare miljö, det ligger oss varmt om hjärtat! Du är varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Hugo på Clemens

Omdömet skrevs 8 april 2024 från mobil enhet

Väldigt speciellt Hotel
Med unika rum i fantastiskt atmosfär inklämd granne med medeltids ruin.
Lungt och fint med bara ett stenkast från stora torget & domkyrkan.
Personal 100 % fokuserad på att du skall trivas
Kan bara rekommendera detta fina ställe
Vi kommer tillbaka igen Z&S

Tack Companion29772078923

Varmt tack för din recension! Vad fint att höra att du uppskattade oss som jobbar här, det betyder mycket! Ni är så välkomna tillbaka hälsar Hugo på Clemens

Omdömet skrevs 31 mars 2024 från mobil enhet

Fantastiskt mysigt hotell i centrala Visby med lagom gångavstånd till allt! Härlig frukost med allt man kan behöva! Barnvänligt men lugnt och avkopplande! Otroligt trevlig personal samt rena och fräscha rum! Vi kommer definitivt att komma tillbaka!

Datum för vistelsen: mars 2024
Tack Sanna B

Tusen tack för dina fina ord! Vi är så glada att du trivdes här och att du vill komma tillbaka! Då kanske du även kan sitta utomhus och njuta av våra innergårdar som kommer till sin fulla rätt så här på våren fram till sensommaren. På återseende hälsar Hugo på Clemens