De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Expedia.com96 US$
Priceline96 US$
Hotels.com96 US$
Travelocity96 US$
Vio.com96 US$
Tripadvisor96 US$
Visa alla 13 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan

Hotellets miljöprofil var anledningen till att vi valde Hotell S:t Clemens, och det var personalens fantastiska bemötande, entusiasm och kompetens som gjorde att vi verkligen trivdes. Frukosten överträffade beskrivningen på hemsidan! Vi är otroligt nöjda och bor gärna på S:t Clemens igen i framtiden.

Datum för vistelsen: februari 2023
Tack vide2023
Carl von Schulman, Owner på Hotell S:t Clemens, svarade på det här omdömetSvarade för 3 dagar sedan

Vilken fantastisk recension! Att ni valde att bo här för vårt engagemang för miljön betyder väldigt mycket för oss och att ni uppskattade vår service och frukosten gör oss både glada och stolta, så tusen tack för ditt superfina betyg och fina ord!
Vi ser fram emot att få välkomna er som våra gäster igen, ni är varmt välkomna tillbaka.

Omdömet skrevs för 3 veckor sedan

Ett mycket bra hotell med ett underbart rum, fick verkligen en avkoppling från vardagen.
Var riktigt skönt med egen bastu efter en dag på stan i februari.
Centralt läge med ett stenkast från stora torget och domkyrkan.
Kommer definitivt bo på S:t Clemens igen.

Datum för vistelsen: februari 2023
  • Restyp: Reste med familjen
Tack eken9099
Carl von Schulman, Owner på Hotell S:t Clemens, svarade på det här omdömetSvarade för 3 veckor sedan

Tusen tack för ditt superfina betyg! Underbart att ni njöt av bastun och rummet! Ni är varmt välkomna tillbaka nästa gång ni vill ta en paus från vardagen, kanske för att möta våren eller njuta av allt som sommaren har att erbjuda.

Omdömet skrevs 31 januari 2023

Ett besök på Hotell S:t Clemens är fantastiskt, oavsett vilken årstid det är. Mysiga rum i flera gamla byggnader, samlade runt två innergårdar och i anslutning till en medeltida kyrkoruin. Läget i Visby innerstad är oslagbart, med en kort promenad till Stora torget, och personalen är alltid lika vänlig och hjälpsam.

Datum för vistelsen: januari 2023
  • Restyp: Reste med vänner
Tack PatrikSW
Carl von Schulman, Owner på Hotell S:t Clemens, svarade på det här omdömetSvarade för 4 veckor sedan

Tack Patrik för din fina beskrivning och topp betyg från din vistelse här hos oss, vi blir så glada över att du kommer tillbaka under olika årstider, alla årstider har sin egen charm. Hoppas vi ses snart igen, kanske till våren som sakta närmar sig, du är varmt välkommen tillbaka oavsett när.

Omdömet skrevs 13 december 2022

Charmigaste och mest gemytliga hotell man kan tänka sig, med bra miljötänk och sagolik omgivning. Personalen är så omtänksam och allt är mycket personligt på alla sätt. Historisk gård med olika byggnader och udda mysiga rum. Vårat var med egen ytterdörrdörr direkt från gården. Inga långa korridoren och plingande hissar så långt ögat kan nå. Vi vill aldrig bo någon annanstans <3

Datum för vistelsen: december 2022
  • Restyp: Reste med familjen
Tack carinasB7723RP
Carl von Schulman, Owner på Hotell S:t Clemens, svarade på det här omdömetSvarade 14 december 2022

Vilken fantastisk rubrik på din superfina recension Carina! Din recension kommer sprida väldigt mycket glädje till alla oss som jobbar här när jag sätter upp den i vårat personalrum och vi ser fram emot att få välkomna er som våra gäster snart igen, ni är alltid varmt välkomna tillbaka!
Varma julhälsningar från Agneta på S:t Clemens

Omdömet skrevs 13 december 2022

Supermysigt och persoligt hotell med en mysig atmosvär. God frukost och mycket trevlig och hjälpsam personal. Hit åker jag gärna igen och kommer att rekomendera alla mina vänner som ska till Gotalnd att bo här.

Datum för vistelsen: december 2022
Tack yleijs327807

Stort tack för din underbart fina recension som värmer oerhört gott! Vi blir så glada att höra att ni uppskattade allt ifrån atmosfären och frukosten på hotellet till oss som jobbar här och att ni vill komma tillbaka samt rekommenderar era vänner att bo här blir vi såklart också väldigt glada över att få höra!
Jag önskar er en riktigt fin och skön jul och varmt välkomna tillbaka!
Vänliga julhälsningar från Agneta på S:t Clemens