De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Expedia.com96 US$
Priceline96 US$
Hotels.com96 US$
Travelocity96 US$
Vio.com96 US$
Tripadvisor96 US$
Visa alla 13 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Omdömet skrevs 9 september 2022

Ett fantastiskt mysigt hotell med otroligt hjälpsam personal centralt i Visby. Parkering på hotellet, god frukost och nära till morgonbad, restauranger, fik och kultur. Underbara saffransskorpor. På återseende!

Datum för vistelsen: september 2022
  • Restyp: Reste med vänner
Tack HelenaKrook
Carl von Schulman, Owner på Hotell S:t Clemens, svarade på det här omdömetSvarade 28 september 2022

Tusen tack för din superfina recension Helena. Jag älskar verkligen din rubrik " Bästa tänkbara" och din avslutning " på återseende"! Vi ser fram emot att få välkomna er som våra gäster igen, varmt välkomna tillbaka!

Omdömet skrevs 3 september 2022

Hotellvistelse med bemötande i toppklass, fantastisk miljö mitt inne i Visby och supergod frukost. Vacker innergård. Hundar är välkomna och bilen kan också parkeras. Otroligt omtänksam personal. Vi är såååå nöjda!

• Restyp: Reste med familjen
Tack carin_wiback
Carl von Schulman, Owner på Hotell S:t Clemens, svarade på det här omdömetSvarade 15 september 2022

Wow, vilken fantastisk recension, jag blir helt lycklig när jag läser den, jag ska visa den för mina kollegor som kommer bli minst lika glad som jag! Du är varmt välkommen tillbaka.

Omdömet skrevs 29 augusti 2022

Mycket bra hotell med hjälpsam och trevlig personal. Mysiga rum och många uttag i rummen. Suveränt med 3 st 10kW billaddare som man kan boka vid parkeringen. Bra frukost, ingen bacon och äggröra men det behövs inte, mycket annat gott att välja på.

• Restyp: Reste med familjen
Tack fredrik797

Tack så mycket för din superfina recension Fredrik! Så roligt att höra att du uppskattade allt från rummet med många uttag till elbilsladdare, frukost och oss som jobbar här. Det var fint av dig att du bjöd med dig dina föräldrar hit på en nostalgitripp och jag hoppas att vi får tillfälle att välkomna er som våra gäster igen, ni är varmt välkomna tillbaka!

Omdömet skrevs 8 augusti 2022

Bästa möjliga läge i en vacker, historisk miljö med hjälpsam och vänlig personal. Rumstemperatur kunde ha varit lägre vid ankomst (på kvällen) om gardinerna inte hade varit öppnade under den varma dagen. Första natten var det svårt att sova i det heta rummet.

Tack annamaija2022
Carl von Schulman, Owner på Hotell S:t Clemens, svarade på det här omdömetSvarade 14 augusti 2022

Tack Anna-Maija för din fina recension. Det är väldigt roligt att läsa om hur du uppskattar våra medarbetar och miljön på och omkring hotellet. Tack också för att du lyfter frågan om varmt på rummen med ett konkret tips på vad man kan göra åt det. Vi skall ha rutinen att dra för gardinerna varma dagar, men måste ha missat det i detta fall. Jag ber så mycket om ursäkt för det.

Allt gott!
Calle

Omdömet skrevs 16 juli 2022

Hotell med bra centralt läge i Visby. Mysig innergård precis vid kyrkoruinen. Mycket trevlig och serviceinriktad personal. Litet fint rum med skön säng. Rent och fräscht. Frukostbuffén innehöll allt man kunde önska. Här bor vi gärna fler gånger!

Datum för vistelsen: juli 2022
Tack mariaN1131CZ

Varmt tack Maria för din fina recension! Det värmer verkligen att läsa om hur du uppskattat ruinen, läget, rummen, frukosten, renligheten och våra medarbetare. En lång lista! Tack!