Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
162 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-08-26
Boka nu, betala på plats
Expedia.com
160 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-08-27
Priceline
162 US$
Se erbjudande
Boka nu, betala på plats
Hotels.com160 US$
Travelocity160 US$
Trip.com161 US$
Visa alla 12 erbjudanden
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (683)
Filtrera omdömen
683 resultat
Medlemsbetyg
526
126
21
10
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
526
126
21
10
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 683 omdömen
Omdömet skrevs 4 juli 2022

Vårt första, men absolut inte sista, besök på S:t Clemens. Otroligt vackert litet hotell i flera gamla hus mitt i centrala Visby. Vi fick bo i gamla skomakeriet, med ingång från trädgården och utsikt mot S:t Clemens ruin. Mycket fräscht rum med sköna sängar. Frukosten hade allt utom varma rätter, var vackert upplagd och kunde avnjutas i matsalen eller i någon av trädgårdshörnorna. Överallt fanns välskötta blomsterarrangemang och mysiga små sittplatser. Till och med laddningsuttag på den pyttelilla parkeringen. Och inte minst blev vi väldigt omsorgsfullt och fint mottagna och bemötta under hela vår vistelse. Hit kommer vi egen, längtar redan!

Rumstips: "Skomakaren" och ytterligare några rum har ingång direkt från lilla trädgården.
Datum för vistelsen: juni 2022
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack citronanka
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 4 juli 2022

Bor ingen annan stans när jag besöker Gotland.

Trevlig personal och miljö.

Suveränt läge. Nära stora torget, men ändå väldigt lugnt.

Bra frukost, men kunde önskat lite mer varma alternativ, så som en äggröra eller liknande. Härlig innergård

Datum för vistelsen: juli 2022
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack henrikh971
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Carl von Schulman, Owner på Hotell S:t Clemens, svarade på det här omdömetSvarade för 1 vecka sedan

Tusen tack för ditt superfina betyg Henrik! Att du alltid väljer att bo här när du kommer till Gotland värmer mycket ska du veta, vi älskar återkommande gäster så vi ser fram emot att ses igen, varmt välkommen tillbaka.
Vänliga hälsningar från Agneta på S:t Clemens

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 juni 2022

Litet hotell utspritt i många äldre byggnader och trevlig personal. Passar bra för den som ska göra Visby då hotellet har ett perfekt läge innanför murarna. Dock är rummen och övriga utrymmen trånga så den som vill ha gott om space bör söka sig ett annat hotell.

Datum för vistelsen: juni 2022
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 62Ulf
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Carl von Schulman, Owner på Hotell S:t Clemens, svarade på det här omdömetSvarade 23 juni 2022

Tack för din fina recension Ulf! Visst är det ett bra läge på hotellet som ligger centralt i stan men ändå i ett lugnt område. Vi har flera olika rumskategorier och om du önskar bo i ett större rum kan jag rekommendera våra dubbelrum superior nästa gång du kommer, för vi hoppas att du kommer tillbaka till oss igen.
Glad midsommar och varmt välkommen tillbaka!
Vänliga hälsningar från Agneta på S:t Clemens

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 juni 2022

Rekommenderar detta hotell starkt! Superfina rum och bra frukost. Väldigt familjär kännsla och man får en stark känsla av att det är många återkommande gäster. I receptionen hjälper dom gärna till att hitta bra restauranger och cykelutflykter, kunde inte vart mer nöjd mer vår vistelse!

Datum för vistelsen: juni 2022
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack iolsso735651
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Carl von Schulman, Owner på Hotell S:t Clemens, svarade på det här omdömetSvarade 11 juni 2022

Din underbara recension och toppbetyg gör oss väldigt glada Isabella!
Jag hoppas att även du blir en av våra återkommande gäster, du är varmt välkommen tillbaka!

Vänliga hälsningar från Agneta på S:t Clemens

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 juni 2022

Efter att ha varit på ön varje sommar i 10-15 år när barnen var små (senast -97) ville vi nu återuppleva en del av de platser vi då var på nu med vänner. Utgångspunkt fick bli Hotel S:t Clemens som vi valde efter ett trevligt telefonsamtal under mars månad. Oerhört vilsam och härlig atmosfär. Nära till mycket. All personal (reception, frukost, de som fixade till rummen) väldigt positiva och serviceminded. Nästa visit på Gotland blir självklar på S:t Clemens Verkligen att rekommendera!

Datum för vistelsen: maj 2022
Restyp: Reste med vänner
Tack 582christera
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Carl von Schulman, Owner på Hotell S:t Clemens, svarade på det här omdömetSvarade 10 juni 2022

Jag ler stort efter att ha läst din underbara recension från er vistelse här hos oss! Det var fint att ha er här och jag hoppas att det inte dröjer lika länge tills ni kommer tillbaka igen, ni är såååå välkomna tillbaka.
Vänliga hälsningar från Agneta på S:t Clemens

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen