Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Visby
Publicera
Inkorg
Sök
Hotell i närheten
Omdömen (585)
Filtrera omdömen
585 resultat
Medlemsbetyg
439
120
19
7
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
439
120
19
7
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
611 av 585 omdömen
Omdömet skrevs 8 oktober 2019

Vi fick ett jättefint rum med anor från 1600-talet och det var rent tyst och rymligt. Sängarna var sköna. Frukosten kunde inte varit bättre med ett rikt utbud av nybakat bröd, frukt, pålägg och olika yoghurtsorter och müsli. Personalen var mycket vänlig och hjälpsam.

Datum för vistelsen: oktober 2019
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack johanna2019117
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
StClemens, Kundansvarig på Hotell S:t Clemens, svarade på det här omdömetSvarade 9 oktober 2019

Tack snälla Johanna för ditt fina betyg och dina fina ord om hotellet! Underbart att höra att du uppskattade vår fina frukostbuffé så mycket och oss som jobbar här. Jag önskar dig en fin fortsättning på hösten och varmt välkommen tillbaka när du vill ta lite ledigt från vardagen och sova ut och njuta av den härliga frukosten igen.

Vänliga hälsningar från
Agneta på S:t Clemens

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 september 2019

Ett prisvärt och charmigt hotell som tar upp den historiska atmosfären i Visby. Rummet mycket charmigt och trevligt möblerat.
Ypperlig service och bemötande. Frukosten mycket bra och fräsch.
Nära till restauranger och sevärdheter.

Datum för vistelsen: september 2019
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack bengtwall53
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
StClemens, Kundansvarig på Hotell S:t Clemens, svarade på det här omdömetSvarade 21 september 2019

Tusen tack Bengt för din fina recension och toppbetyg! Så fint beskrivet av dig att hotellet tar upp den historiska atmosfären i Visby och härligt att höra att du tyckte om frukosten och uppskattade oss som jobbar här!
Jag hoppas att vi får tillfälle att välkomna dig som vår gäst igen, varmt välkommen tillbaka!

Vänliga hälsningar från
Agneta på S:t Clemens

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 september 2019 från mobil enhet

Hotellet består av flertal mysiga hus och flera flotta trädgårdar. Allt är nyrenoverat och fräscht. Sängarna är bekväma, wi-fiet perfekt och frukosten är i toppklass. Pittoreskt trevligt hotell innanför murarna centralt nära färjan.

Datum för vistelsen: september 2019
Restyp: Reste med familjen
Tack 520lennarte
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
StClemens, Kundansvarig på Hotell S:t Clemens, svarade på det här omdömetSvarade 11 september 2019

Tack snälla Lennart för ditt toppbetyg och din fina feedback om din vistelse här hos oss. Visst ligger hotellet bra i innerstaden, nära till allt men ändå i ett lugnt område av staden. Jag hoppas att du kommer tillbaka till oss igen, du är varmt välkommen!

Vänliga hälsningar från Agneta på S:t Clemens

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 september 2019

Ett av de bättre hotellen jag bott på. Och jag har ändå över tvåtusen hotellnätters erfarenhet. Den personliga servicen från första kontakten vid bokningstillfället ända fram till det är dags att lämna hotellet gör skillnad. Det är mycket mer värt än sofistikerade gym och steril teknik.

Datum för vistelsen: september 2019
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack nbfarm2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
StClemens, Kundansvarig på Hotell S:t Clemens, svarade på det här omdömetSvarade 11 september 2019

Wow vilken fantastisk feedback! Jag blir glad ända ner i tårna av att läsa att vi är ett av de bättre hotellen som du bott på och speciellt med tanke på att du är en van hotell liggare! Jag kommer att förmedla dina fina ord om oss till alla som jobbar på hotellet så sprider vi ännu mer glädje!

Jag hoppas att vi får tillfälle att välkomna dig som vår gäst igen, varmt välkommen tillbaka!
Vänliga hälsningar från Agneta på S:t Clemens

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 augusti 2019

Härligt och genuint boende nära en bit av vårt historiska arv. Både familjär och proefessionell service. Mycket bra service och kunnande när det gällde allergier. Lugn miljö, barnvänlig, trots att det låg nära attraktionen för Medeltidsveckan.

Datum för vistelsen: augusti 2019
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack annabprivat
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
StClemens, Kundansvarig på Hotell S:t Clemens, svarade på det här omdömetSvarade 4 september 2019

Tusen tack för ditt fantastiska betyg och fina ord om hotellet och oss som jobbar här, det värmer gott ska du veta!

Jag önskar dig varmt välkommen tillbaka till oss!

Vänliga hälsningar från Agneta på S:t Clemens

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen