Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trevligt”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 11 sidor till!
Best Western Strand Hotel
Rankad som nummer 7 av 16 hotell i Visby
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Bra hotell som ligger centralt o nära till det mesta
Bra frukost men öppnar kl0700
Parkering mot avgift
Trevlig bar på taket med hyfsad utsikt över staden
Lite tråkiga rum som kanske skulle behöva en uppgradering

  • Bodde här: Augusti 2017, reste i arbetet
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack John W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Monica H, Front Office Manager på Best Western Strand Hotel, svarade på det här omdömetSvarade för 4 veckor sedan

Hej John!
Stort tack för ert omdöme.

Roligt att höra att ni trivdes hos oss och uppskattade vårt läge!
Vi tar även åt oss er feedback om rummet, vi har påbörjat renoveringsarbete vilket vi hoppas att skall höja er upplevelse hos oss i framtiden!

Med vänlig hälsning
Monica Hagström
Receptionsansvarig

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (184)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 184 omdömen

Omdömet skrevs september 3 2017

Hotellet var bra och även servicen. Frukost och relaxen var riktigt bra. Tyvärr så var rummet långt ifrån bra. Mörkt, tråkigt och inte alls någon positiv upplevelse. Slitet badrum och en dusch som var spred vattnet åt alla håll.

  • Bodde här: Augusti 2017, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack Tallebo07
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Monica H, Front Office Manager på Best Western Strand Hotel, svarade på det här omdömetSvarade september 7 2017

Hej Tallebo!

Stort tack för ert omdöme.

Roligt att höra att ni blev väl bemötta av vår personal och att frukosten smakade.

Tråkigt att höra att ni inte var lika nöjd med ert rum, vi skall påbörja renoveringsarbete under hösten och hoppas på att ni kan få en bättre upplevelse i framtiden!

Med vänlig hälsning
Monica Hagström
Receptionsansvarig

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 14 2017 från mobil enhet

Under medeltidsveckan öppnar de Jakthornet i källaren under hotellet. Bra service och trevlig vakt. Lite krångligt att ta sig ner bara. Efter stängning serverades frukt och kaffe och vatten utanför. Väldigt bra gjort och det var väl mottaget! Plus i kanten för det!

Bodde här: Augusti 2017, reste med vänner
Tack Sofie W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Monica H, Front Office Manager på Best Western Strand Hotel, svarade på det här omdömetSvarade augusti 16 2017

Hej Sofie!

Stort tack för det fina omdömet!
Roligt att höra att ni trivdes hos oss, vi hoppas på att få se er här även i framtiden!

Varmt välkomna.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 12 2017

Utmärkt hotell med vänlig och hjälpsam personal. Tillmötesgående med tanke på rullstol och särskilda behov. Lokalerna är fräscha och spännande med många roliga hörn och vinklar. God och riklig frukost och god mat i restaurangen. Lite långsamt internet emellanåt.

  • Bodde här: Augusti 2017, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack 842olofs
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Monica H, Front Office Manager på Best Western Strand Hotel, svarade på det här omdömetSvarade augusti 16 2017

Hej 842olofs!

Stort tack för det fina omdömet! Det glädjer oss att höra att ni hade en bra vistelse hos oss och att allting var till er belåtenhet.

Vi önskar er varmt välkomna åter!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 11 2017

Bra läge, trevlig personal och rum som behöver renoveras. Vi bodde i ett familjerum som i sig var rymligt och bra planerat men i stort behov av renovering. Vi fick även in matos, framförallt i barnens rum och det var hög ljudnivå från fläktar. Personalen får betyg 4 och rummet betyg 2,5.

  • Bodde här: Augusti 2017, reste med familjen
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Nina H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Monica H, Front Office Manager på Best Western Strand Hotel, svarade på det här omdömetSvarade augusti 14 2017

Hej Nina!
Stort tack för ert omdöme, det glädjer oss att höra att vår personal tog väl hand om er när ni var här.
Vi tackar även för att feedback om rummet och tar detta med oss!

Vi hoppas på att få se er hos oss igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Visbyhotell
0.4 km bort
Clarion Hotel Wisby
Clarion Hotel Wisby
Nr 2 av 16 i Visby
895 omdömen
0.8 km bort
Best Western Solhem Hotel
1.3 km bort
Scandic Visby
Scandic Visby
Nr 3 av 16 i Visby
325 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0.2 km bort
Hotell S:t Clemens
Hotell S:t Clemens
Nr 1 av 16 i Visby
469 omdömen
0.3 km bort
Donners Hotell
Donners Hotell
Nr 11 av 16 i Visby
85 omdömen
1.5 km bort
Novi Resort Visby
Novi Resort Visby
Nr 13 av 16 i Visby
24 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Best Western Strand Hotel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Best Western Strand Hotel

Adress: 34 Strandgatan, Visby, Gotland 621 56, Sverige
Region: Sverige > Gotland > Visby
Bekvämligheter:
Bar/lounge Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Rumservice Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 3 av Lyxhotell i Visby
Prisklass: 934 kr - 1 324 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — Best Western Strand Hotel 4*
Antal rum: 110
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Hotels.com, Ebookers, HRS, Hotel.de, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Best Western Strand Hotel. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Best Western Visby
Visby Best Western

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt