Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
234 US$
220 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Kostnadsfri avbokning till den 27/07
Boka nu, betala på plats
248 US$
191 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Kostnadsfri avbokning till den 28/07
191 US$
175 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
172 US$
Travelocity
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Boka nu, betala på plats
280 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Clarion Hotel Wisby(Visby)
200 US$
184 US$
Clarion Hotels
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Boka nu, betala på plats
202 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
112 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri avbokning till den 22/07
Boka nu, betala på plats
701 US$
Hotels.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Omdömen (220)
Filtrera omdömen
220 resultat
Medlemsbetyg
48
98
53
17
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
48
98
53
17
4
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
3136 av 220 omdömen
Omdömet skrevs 3 september 2017

Hotellet var bra och även servicen. Frukost och relaxen var riktigt bra. Tyvärr så var rummet långt ifrån bra. Mörkt, tråkigt och inte alls någon positiv upplevelse. Slitet badrum och en dusch som var spred vattnet åt alla håll.

  • Bodde här: augusti 2017, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack Tallebo07
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Monica H, Front Office Manager på Best Western Strand Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 7 september 2017

Hej Tallebo!

Stort tack för ert omdöme.

Roligt att höra att ni blev väl bemötta av vår personal och att frukosten smakade.

Tråkigt att höra att ni inte var lika nöjd med ert rum, vi skall påbörja renoveringsarbete under hösten och hoppas på att ni kan få en bättre upplevelse i framtiden!

Med vänlig hälsning
Monica Hagström
Receptionsansvarig

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 augusti 2017 från mobil enhet

Under medeltidsveckan öppnar de Jakthornet i källaren under hotellet. Bra service och trevlig vakt. Lite krångligt att ta sig ner bara. Efter stängning serverades frukt och kaffe och vatten utanför. Väldigt bra gjort och det var väl mottaget! Plus i kanten för det!

Bodde här: augusti 2017, reste med vänner
Tack Sofie W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Monica H, Front Office Manager på Best Western Strand Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 16 augusti 2017

Hej Sofie!

Stort tack för det fina omdömet!
Roligt att höra att ni trivdes hos oss, vi hoppas på att få se er här även i framtiden!

Varmt välkomna.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 augusti 2017

Utmärkt hotell med vänlig och hjälpsam personal. Tillmötesgående med tanke på rullstol och särskilda behov. Lokalerna är fräscha och spännande med många roliga hörn och vinklar. God och riklig frukost och god mat i restaurangen. Lite långsamt internet emellanåt.

  • Bodde här: augusti 2017, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack 842olofs
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Monica H, Front Office Manager på Best Western Strand Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 16 augusti 2017

Hej 842olofs!

Stort tack för det fina omdömet! Det glädjer oss att höra att ni hade en bra vistelse hos oss och att allting var till er belåtenhet.

Vi önskar er varmt välkomna åter!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 augusti 2017

Bra läge, trevlig personal och rum som behöver renoveras. Vi bodde i ett familjerum som i sig var rymligt och bra planerat men i stort behov av renovering. Vi fick även in matos, framförallt i barnens rum och det var hög ljudnivå från fläktar. Personalen får betyg 4 och rummet betyg 2,5.

  • Bodde här: augusti 2017, reste med familjen
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Nina H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Monica H, Front Office Manager på Best Western Strand Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 14 augusti 2017

Hej Nina!
Stort tack för ert omdöme, det glädjer oss att höra att vår personal tog väl hand om er när ni var här.
Vi tackar även för att feedback om rummet och tar detta med oss!

Vi hoppas på att få se er hos oss igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 augusti 2017 från mobil enhet

Vi bodde i ett familjerum som var två rum som sitter ihop tvärs över gatan från huvudbyggnaden. Ganska enkla rum men med gott om plats. Personalen är trevlig och serviceinriktad. Restaurangen var en positiv överaskning. Både frukost och speciellt middag var väldigt bra! Rekommenderas!

Bodde här: augusti 2017, reste med familjen
Tack Hasse W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Monica H, Front Office Manager på Best Western Strand Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 8 augusti 2017

Hej Hasse!

Stort tack för det fina omdömet! Vad roligt att höra att ni trivdes hos oss och att personalen tog väl hand om er.
Vi tackar även för den fina feedbacken om frukosten och middagen, härligt att maten smakade och att ni blev belåtna!

Varmt välkomna åter!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen