Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Välsmakande mat från litet kök!”
Omdöme om N:a Masters Grill

N:a Masters Grill
Rankad som nr 54 av 150 Restauranger i Visby
Restauranginformation
Omdömet skrevs 15 augusti 2021 från mobil enhet

God mat men begäran om begränsat val av mat vid sällskap på 10 personer pga litet kök. Lång väntan på huvudrätt. Kul med gotländsk servitris som dessutom vågade skoja , sånt gillar vi!

Datum för besöket: augusti 2021
Tack gulu1954
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (19)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 19 omdömen

Omdömet skrevs 9 augusti 2021 från mobil enhet

Det var 4e gång vi var där och dem levererar igen! Fin miljö, bra service och fantastisk mat. Jag rekommenderar ett besök.

Datum för besöket: augusti 2021
Tack Boa B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2021 från mobil enhet

Vi hade höga förväntningar men det var ännu bättre än vi hoppats på.
Vill du ha en riktig upplevelse av den amerikanska södern är detta ställe du ska besöka.
Riktig god mat, cool personal, liveband och en trädgård där det odlas bär och kryddor.
Inredningen alltså wow - bara den är värt ett besök
Familjevänlig och riktigt prisvärt. Besöker du Gotland får du inte missa denna pärla

Datum för besöket: augusti 2021
Tack 528marres
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 augusti 2021 från mobil enhet

Fint ställe med trevlig personal och god mat. Väl värt ett besök! Ligger vid Lummelundagrottan. Stor uteservering och mycket fint inomhus. Vissa kvällar under sommaren har de livemusik. Maten var god, maken åt kycklingvingar till förrätt och sa att de var de godaste vingar han nånsin ätit!

Datum för besöket: augusti 2021
1  Tack 438katarinaj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2021

Vi var en grupp på 7 personer där ingen var helt nöjd med maten. Pommes till hamburger och köttet på grillplattan var bara ljummet. Lammkotlett var överstekt och torr. Så maten blir 3 av 5. Service var nästan obefintlig, det blir 1 av 5.

Datum för besöket: augusti 2021
Tack KBMUVE
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på N:a Masters Grill tittade också på

 

Besökt N:a Masters Grill? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt