Supermysigt hotell med oerhört hjälpsam personal som fixade och ordnade det lilla extra under vår vistelse. Sköna sängar och trevlig matsal som vi spenderade många timmar i när vi handarbetade. Rekommenderas varmt!Mer
- Kostnadsfritt wifi
Visa färreTack för din fina recension och rekommendation! Det värmer verkligen!
Mysigt hotell med historisk känsla i Visby intill Domkyrkan. Mycket trevliga ägare och personal. Måna om att gästerna trivs och har det bra. Sköna sängar. Bra läge, gångavstånd till allt. Enklare frukost men med många alternativ och nybakat bröd. Rekommenderas
Tack för din recension och rekommendation!
Fantastiskt läge! Mycket historia. Fantastisk o vänlig personal. Fin omgivning. Rent och fräscht. Stort rum. Mycket enkelt o spartanskt. Sköna sängar. Väldigt litet handfat o utrymme på toalett. Lite utrymme för kläder o dyl. Saknade lite varmt på frukost. (Det visste vi dock om)
Jag har bott på de flesta hotellen i Visby, och det här är ganska överlägset bäst. Trevlig personal och mysig interiör i en huvudbyggnad från 1200-talet och tillbyggnad från 1600-talet. Lugnt och avskilt på en innergård i anslutning till kyrkoruinen Helge And. Perfekt att avnjuta frukost i trädgården om vädret tillåter. Det här kommer definitivt att vara mitt förstaval vid kommande Visbybesök. Rekommenderas!
Tack för en fantastiskt fin recension, vad glada vi blir!
Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till oss.
Ulrika och Tobias
Vi bodde på hotellet i midsommarveckan, en fantastisk upplevelse. Både Visby och vädret visade sig från sin bästa sida. Personalen på hotellet var mycket duktiga på att se sina gäster, man kände sig både välkommen och omhändertagen. Rent, snyggt, lugnt & en avslappnad stämning.
Tack Björn för ditt toppbetyg, vad roligt att du trivdes hos oss!
Jag och min hustru har var på en minisemester till Visby. Vi ville bo centralt, men ej mitt i. Det blev det lilla hotellet intill domkyrkan. Namnet Helgeand andas historia och är så också. Vi kom mitt i natten, kom in i ett personligt mysigt rum. Oj vilka tjocka kalkstensväggar. Pietetsfullt färgsatta, andades lugn och ro. Sängarna lagom fasta. Vi sov som stockar.
Frukosten som vi intog i den stora trädgården, med klockspelsklang och fågelsång. Rogivande. Det inbjöd till långfrukost.
Skulle vilja säga att detta lilla hotell har hemkänsla och personlig service.
Stort tack Ulrika & Tobias.
Från Annika & Östen
Tac för fin recension!