Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gottigottgott...”
Omdöme om Volare

Volare
Rankad som nr 22 av 149 Restauranger i Visby
Certificate of Excellence
Prisklass: 5 US$ - 29 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 21 september 2020

Såååå bra....Utmärkt service, härlig o mysig miljö.....Utmärkt mat o goda viner, Gå dit...ni blir inte besvikna.

Datum för besöket: september 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Per-Arne S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (34)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 34 omdömen

Omdömet skrevs 6 augusti 2020 från mobil enhet

vinbar med mycket bra mat och vin.
Trevligt bemötande och rätta rekommendationer avseende dryck.tull respektive maträtt., dessutom året runt ställe som skall fynnas
Rekommenderas varmt

Datum för besöket: augusti 2020
Tack UrbV
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juli 2020

Äntligen en vinbar i Visby och den får högsta betyg från mig, miljön är en byggnad från 1200 talet, självklart finns det många olika viner att välja på och med bra val av ost och chark.Gå hit

Datum för besöket: juli 2020
Tack Marlene L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 februari 2020 från mobil enhet

Detta är det ultimata må bra stället, personalen ser till att man verkligen känner sig hemma. Kocken har också verkligen lyckats dvs maten är kanon mycket hög klass vilket inte är självklart in en vin bar. Egentligen rent egoistiskt vill man inte skriva om allt positivt för detta är verkligen en pärla, men börjar man så blir det bara plus tecken.

Datum för besöket: februari 2020
1  Tack Hebbe57
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 januari 2020 från mobil enhet

Ett utav många besök på detta ”vinställe”. Bra service och underbar informativ med mindre provsmakning för att hitta smakaltenativ. Bra mat. Numer finns även en liten utvald samling öl med lite lokalt och lite vanlig.

Datum för besöket: januari 2020
Tack folkaper
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Volare tittade också på

 
Visby, Gotland
 

Besökt Volare? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt