Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Härlig trädgård mitt i stan”
Omdöme om Supper Visby

Supper Visby
Rankad som nr 29 av 157 Restauranger i Visby
Prisklass: 1 US$ - 4 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 19 september 2018

På Supper Visby får du en härlig stämning och riktigt god mat. Detta trots att det var proppfullt på restaurangen. Man mår bra av att personalen ständigt står på tå och ser till att alla får uppmärksamhet.

Datum för besöket: juli 2018
Tack Thomas S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (24)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

26 av 24 omdömen

Omdömet skrevs 4 augusti 2018 från mobil enhet

Var med familj på supper en fantastisk sommarkväll. Bra o snabb service o bra lokal. Mkt trevlig personal. Åt 7 smårätter o testade oss fram på 3 vuxna. Överlag hög standard men små portioner. Speciellt råbiff och räktacos stod ut lite mer. Välgjort o snyggt men inte riktigt toppklass. Men ganska nära.

Datum för besöket: augusti 2018
Tack Johan O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2018 från mobil enhet

God välkomponerad mat, trevlig stämning och möjlighet att både dela på mindre rätter eller mer klassisk a la carte.
Lite svårt att tolka rätterna utifrån menyn och kostnaden är högre än andra tapas restauranger

Datum för besöket: augusti 2018
Tack violakathrine
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2018 från mobil enhet

Supper har öppet 6 veckor under sommaren, sydamerikansk mat. Helt underbart gott och priserna är humana. Servicen är enastående och drinkarna dem gör är av hög standard på oxå. Dena restaurang rekommenderas att besöka när man är i Visby.

Datum för besöket: augusti 2018
Tack fredrikl325
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 juli 2018 från mobil enhet

Minst lika god mat som på Supper i Stockholm, åt flera små rätter och kan rekommendera tartar på tonfisk och gamba räkor. Enda nackdelen är att det kan vara svårt att få bord om man ej bokat.

Datum för besöket: juli 2018
Tack Niklas J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Supper Visby tittade också på

 

Besökt Supper Visby? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt