Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfekt kött”
Omdöme om Restaurang Trossen

Restaurang Trossen
Boka bord
2
mån 2/8
20:00
Rankad som nr 135 av 148 Restauranger i Visby
Restauranginformation
Omdömet skrevs 24 juni 2017

Visbys bästa restaurang, mkt bra mat trevlig personal goda drinkar.Bästa utsikten nere vid hamnen. KANON!!

Datum för besöket: juni 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack lasseohlson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (126)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

6468 av 126 omdömen

Omdömet skrevs 21 juni 2017 från mobil enhet

Trevligt vid hamnen och god mat. Viltfärsbiff, angusburgare och pasta med oxfilé smakade bra!
Dålig service, tog tid innan vi fick beställa, fick kalla på personal. Sämsta var att vi fick betala för extra potatis till vildfärsbiffen, då det var bara 3 små potatisar.
Servitrisen lite snorkig när vi skulle betala. Behövde gå inomhus för att få betala!

Datum för besöket: juni 2017
Tack Marlun54
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juni 2017

Mysig restaurang vid hamnen. Stor uteservering. Bra priser och supergod mat. Rekommenderar rödspättan med hemgjorda pommes frites och dippsås. Supertrevlig personal.

Datum för besöket: juni 2017
Tack Hiahia33
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 juni 2017 från mobil enhet

Stor förbättring, tydligen ny kock, mycket god mat, bra pris och jätte trevlig personal, och härlig vy över hamnen!

Datum för besöket: juni 2017
Tack 839thereser
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 maj 2017 från mobil enhet

Maten va helt ok, jag tog fläskfilé och frun tog spätta. Vi tog dessa maträtterna när det var billigt, hade vi fått betala fullpris för så lite mat hade vi klagat direkt. Trevlig personal,fint läge.

Datum för besöket: maj 2017
Tack T5624LRchristopherp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurang Trossen tittade också på

 

Besökt Restaurang Trossen? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt