Höjdpunkter från omdömen
Magisk kväll i maj

En av majs varmaste kvällar fick jag möjlighet att njuta en magisk kväll tillsammans med några fler ... läs mer

Omdömet skrevs för 2 veckor sedan
Camilla L
Stockholm, Sverige
från mobil enhet
Secret Adventure mars 2022

Secret Adventure mars 2022 var toppen. Bastu, isvak och meditation i gammal skog och solnedgång med ... läs mer

Omdömet skrevs 30 mars 2022
jakobw142
Borlänge, Sverige
Läs alla 418 omdömen

Omdömet skrevs 21 juli 2020 från mobil enhet

Tillsammans med min pappa var jag på vargsafari för några år sedan. Vi såg tyvärr inte någon varg men på natten/sen kväll hörde vi vargarna yla. Det var en magisk känsla att sitta ute på en höjd, se ut över landskapet och tydligt höra vargarna yla till varandra. Troligen var det vargungar som ylade till sina föräldrar som var ute och jagade och föräldrarna svarade. Ett minne som jag kommer ha med mig länge. Jättebra och kunniga guider!

Datum för upplevelsen: augusti 2019
Tack micaela316
frida_wildsweden, Front Office Manager på Wild Sweden, svarade på det här omdömetSvarade 3 september 2020

Tack för att ni kom Micaela, det är en magisk känsla att höra vargarna yla och vi är så glada att ni fick uppleva det! Att vara ett i naturen med naturen! Hälsa pappa och vi hoppas att vi ses igen på en av våra turer i framtiden :)

Omdömet skrevs 21 juli 2020

Ett magiskt oförglömligt dygn i djupa skogen med både vargyl samt valpars lek i morgondimman och gryningenssolen.

Datum för upplevelsen: september 2019
Tack YlvaN30

Åh wow, den turen har man hört talas om! Vilken fröjd att få vara med om det. Tack för att ni kom, hoppas ni dyker upp igen på en tur i framtiden :)

Omdömet skrevs 21 juli 2020 från mobil enhet

Vi kan varmt recommendera Wild Sweden och deras utbud av naturupplevelser! Vi deltog på en dagstur med varg-spaning och vi kommer att delta vid fler turer - alldeles säkert. Jätteproffsigt arrangerat med små grupper där man verkligen har möjlighet att ställa alla frågor. Den gången såg vi ingen varg men vi såg färska spår och hörde dem yla och tack vare totalupplevelse gjorde det absolut inget att vi inte såg några vargar.
Proffsigt, trevligt och väldigt informativt!

Datum för upplevelsen: november 2019
Tack 728ChristinaW

Tack! Det känns skönt att ni vill rekommendera oss, det är ett bra och betydelsefullt betyg för oss! Målet med vargturen är ju faktiskt att höra dem yla och inte att se vargarna då vi inte vill störa dem om vi kommer för nära, sen är det ju alltid en bonus om vi råkade se en varg. Vi är glada att ni fick höra dem yla, det är en fantastisk känsla att få vara med om det. Kul att ni är nöjda och vi hoppas att vi ses på en tur framöver!

Omdömet skrevs 17 juli 2020

Fantastisk upplevelse. Jag och min sambo blev alldeles hänförda av den fina naturen, den mysiga kvällsmaten vid den öppna elden ackompanjerat med information om bävrar och utbytet av berättelser och sagor. Vi var blandade nationaliteter och det gjorde oss ingenting att det var en tur på engelska då vi uppskattade kulturutbytet. Otroligt bra arrangerat med regnponchos som alla fick låna i rejäl kvalité och lokalproducerad mat och fika. Tänker tillbaka på turen med värme. Bävrar såg vi också, vi uppskattade den hänsyn WildSweden visade naturen och de såg till att bävrarna inte stördes.

Datum för upplevelsen: augusti 2019
Tack FridaLarsson

Tack för dina fina ord Frida! Det värmer att läsa att ni njutit av detaljerna, kulturutbytet och att ni känner att vi har stor hänsyn till naturen. Tack för att ni var med. Ta hand om er och varmt välkomna tillbaka på fler turer i framtiden!

Omdömet skrevs 11 juli 2020 från mobil enhet

Från välkomstfika i sagolik herrgådsmiljö till den vackra lägerplatsen vid en skogstjärns strandkant gavs lugn och saklig information kring den svenska vargen. Proffsiga guider toppades av en vargforskare vid frågestunden ihop med god mat vid lägerelden. I skymningen spårades varg innan vi efter spännande väntan till månens ankomst fick uppleva vargfamiljens magiskt starka ylande. Ett minne för livet! Tack Wild Sweden!

Tack Faerdig
frida_wildsweden, Front Office Manager på Wild Sweden, svarade på det här omdömetSvarade 31 augusti 2020

Hej Färdig,
Wow så fint formulerat och beskrivet, man får ju gåshud av att läsa detta! Vi är så glada att du fått minnen för livet. Välkommen på fler turer i framtiden! :D
Glada hälsningar,