Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Xmas cabin”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
9 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Stuga -
3 sovrum, 1 badrum, för 13
Goulais River, Northeastern Ontario, Ontario

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 9 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

W9640DNmi ...
Fisherville, Kanada
1 omdöme
Omdömet skrevs 4 november 2020 för en vistelse i december 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: december 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
DebM1256
2 omdömen
Omdömet skrevs 17 augusti 2019 för en vistelse i augusti 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Voyage812 ...
2 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 10 oktober 2018 för en vistelse i oktober 2018
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: oktober 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   No.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
okt 23 2018
Thank you for your feedback Julie. In May 2018, we installed a new water system costing over $4000 however the water remained an issue. Unfortunately, we’ve had issues regarding service and follow up from this company. The water system will be dealt with from another company now. I am sorry for any inconvenience.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Quest7971 ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 11 september 2018 för en vistelse i september 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Taylor S
1 omdöme
Omdömet skrevs 20 juni 2018 för en vistelse i juni 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: juni 2017
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt