Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Appartement à Cabo”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
15 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
2 sovrum, 1 badrum, för 4
Cabo de Gata, Almeria, Province of Almeria, Andalusien

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 15 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

pascalemo ...
Vourles, Frankrike
Nivå 2 Skribent
6 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 8 september 2019 för en vistelse i augusti 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av Tripadvisor LLC.
antoniome ...
Cabo de Gata, Spanien
Nivå 1 Skribent
4 omdömen
4 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 28 augusti 2019 för en vistelse i juli 2019
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juli 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av Tripadvisor LLC.
Svar från företaget
aug 28 2019
Muchas gracias por tu opinión!
Os esperamos!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Alicia G
Valencia, Spain
Nivå 3 Skribent
17 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 9 oktober 2018 för en vistelse i september 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av Tripadvisor LLC.
Svar från företaget
okt 11 2018
Muchas gracias! Me alegro que disfrutaseis!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
antoniome ...
Cabo de Gata, Spanien
Nivå 1 Skribent
4 omdömen
4 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 21 juli 2018 för en vistelse i juli 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av Tripadvisor LLC.
Svar från företaget
aug 15 2018
Me alegro mucho que disfrutaseis! Muchas gracias! Sois la familia que ha dejado el apartamento más limpio!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
265juanjo ...
Madrid, España
2 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 10 maj 2018 för en vistelse i maj 2018
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: maj 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av Tripadvisor LLC.
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.