Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Perfekt placerad & djur tillåtna”
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
4 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
1 sovrum, 1 badrum, för 2
Hammenhög, Skåne län

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 4 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Inspire67 ...
2 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
“Perfekt placerad & djur tillåtna”
Omdömet skrevs 3 augusti 2020 för en vistelse i juli 2020

Kan knappast bli mer centralt beläget mitt i Österlen. Trevliga och hjälpsamma värdar, skön vedeldad bastu med oslagbar utsikt mot 5500 år gamla fornlämning och en dopp i poolen på det.
Välstädat och på alla sätt välordnat.
Rekommenderar varmt.

Datum för vistelsen: juli 2020
Din ålder 50-64
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
FredrikH2 ...
Long Beach, Kalifornien
Nivå 2 Skribent
8 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
“En pärla på Österlen”
Omdömet skrevs 26 juli 2020 för en vistelse i juli 2020

Grymt bra boende med närhet till hela Österlen. Jättemysiga värdar. Huset, som har gästrummen i ena flygeln, är fantastiskt fint och välbehållet. Tillgången till pool och bastu är helt klart over the top.

Datum för vistelsen: juli 2020
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Javier_ca ...
2 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
“Suveränt”
Omdömet skrevs 9 juli 2020 för en vistelse i juli 2020
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Jätte trevligt bemötande vid ankomst. Mysig stuga . Nära till allt båda ystad och Simrishamn.
Fräscht o renoverat kan på det varmaste rekommenderar denna oas med pool

Datum för vistelsen: juli 2020
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
lindalI30 ...
Skipton, Storbritannien
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
“Kommer gärna tillbaks!”
Omdömet skrevs 23 april 2020 för en vistelse i juli 2019
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Bodde en vecka med mina mellanstora barn på denna fantastiska plats. Värdparet gjorde allt för att vår vistelse skulle bli härlig. Poolen och charmen i lilla Hammenhög ett extra plus. Passade på att se en konsert i sommarnatten under vistelsen. Lugnet, värdskapet och läget mitt i hjärtat av Österlen gör att vi gärna kommer igen!

Datum för vistelsen: juli 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt