Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nice B&B with Outstanding Owners”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 1 sida till!
Boppard Hotel Ohm Patt
Rankad som nummer 4 av 19 hotell i Boppard
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs februari 14 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack kbarnard10
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (152)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

104108 av 152 omdömen

Omdömet skrevs januari 6 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: There is no lift, so the closer you are to the ground the better. The rooms all appear to be clean.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: December 2011, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
3  Tack Marlin1308
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 21 2011
Google-översättning

  • Bodde här: December 2011, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Jenfav
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs oktober 29 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2011, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack cassiedc
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs oktober 2 2011
Google-översättning

Tips för att välja rum: If stairs are an issue, ask in advance for a lower floor.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: September 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack touring24
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Boppardhotell
0,4 km bort
Bellevue Rheinhotel
Bellevue Rheinhotel
Nr 2 av 19 i Boppard
615 omdömen
0,7 km bort
Hotel Ebertor
Hotel Ebertor
Nr 7 av 19 i Boppard
237 omdömen
0,2 km bort
Hotel Sonnenhof
Hotel Sonnenhof
Nr 15 av 19 i Boppard
37 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
5 km bort
Landgasthof Eiserner Ritter
0,2 km bort
Hotel Gasthaus Rheinlust
Hotel Gasthaus Rheinlust
Nr 11 av 19 i Boppard
209 omdömen
0,4 km bort
Hotel Garni Guenther
Hotel Garni Guenther
Nr 9 av 19 i Boppard
156 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Boppard Hotel Ohm Patt? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Boppard Hotel Ohm Patt

Adress: Steinstr. 30, 56154 Boppard, Rheinland-Pfalz, Tyskland
Region: Tyskland > Rheinland-Pfalz > Boppard
Bekvämligheter:
Bar/lounge Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Sviter
Typ av hotell:
Rankad som nummer 4 av 19 hotell i Boppard
Prisklass: 630 kr - 957 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Antal rum: 13
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com och TripOnline SA så att du tryggt kan boka med Boppard Hotel Ohm Patt. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt