Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Einfach genial!”
annan resenär har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
13 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
1 sovrum, 1 badrum, för 5
Bad Nauheim, Hesse

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 13 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Frank K
Tuttlingen, Tyskland
2 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 28 april 2020 för en vistelse i april 2020
Google-översättning
3
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: april 2020
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
okt 30 2020
Sehr geehrter Frank K, haben Sie vielen Dank für Ihr hervorragende Bewertung auf Tripadvisor. Es freut uns sehr, dass Ihnen unsere neuen Küchen und Betten sowie unsere Summer Lounge und die Lage unserer Apartments so gut gefallen haben. Wir würden uns über ein Wiedersehen sehr freuen!
Herzliche Grüße, Marc Kampowski
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andrey S
Marburg, Tyskland
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 10 september 2019 för en vistelse i juni 2019
Google-översättning
3
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juni 2019
Din ålder 50-64
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
apr 28 2020
Sehr geehrter Andrey S
wir bedanken uns für Ihr positives Feedback! Wir freuen uns, dass Ihnen insbesondere uns gute Lage und der Zimmerservice gut gefallen haben. Wir freuen uns auf ein Wiedersehen und wünschen eine gute Zeit!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
pripri199 ...
Frankfurt, Tyskland
Nivå 4 Skribent
27 omdömen
10 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 19 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 25 april 2019 för en vistelse i april 2019
Google-översättning
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: april 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
FarAway36 ...
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 27 februari 2019 för en vistelse i augusti 2018
Google-översättning
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: augusti 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
redrobi77
Gyula, Ungern
1 omdöme
Omdömet skrevs 17 mars 2018 för en vistelse i mars 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: mars 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt