Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Sehr schönes Apartment und sehr netter Host”
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
3 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
2 sovrum, 1 badrum, för 6
Bad Nauheim, Hesse

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 3 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Christaki ...
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 24 oktober 2020 för en vistelse i oktober 2020
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: oktober 2020
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
okt 30 2020
Lieber Christakis, vielen Dank für Ihre Bewertung auf Tripadvisor. Wir freuen uns, dass Ihnen besonders das neue Bad, der Balkon und unser Service so gut gefallen haben. Wir würden uns auf ein Wiedersehen freuen uns wünschen alle Gute!
Marc Kampowski
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
LightPack ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 11 oktober 2020 för en vistelse i september 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2020
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
okt 30 2020
Sehr geehrter LightPacker643344, es freut uns, dass Sie besonders unser gutes Preis/Leistungsverhältnis sowie unsere zentrale Lage hervorheben. Wir wünschen alles Gute und bedanken uns für Ihren Aufenthalt.
Herzliche Grüße, Marc Kampowski
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
V9655LUca ...
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 29 juni 2020 för en vistelse i juni 2020
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juni 2020
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
okt 30 2020
Sehr geehrte V9655LUcarmen, vielen Dank für Ihre Bewertung auf Tripadvisor. Es freut uns ganz besonders, dass Sie die Qualität unserer Betten so positiv hervorheben und Ihnen unser Service so gut gefallen hat. Wir würden uns freuen, Sie wieder bei uns begrüßen zu dürfen uns wünschen alles Gute!
Herzliche Grüße, Marc Kampowski
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt