Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ny Upplevelse”

Le Feu- Der Flammkuchen in Celle
Rankad som nr 1 av 121 Restauranger i Celle
Certificate of Excellence
Prisklass: 4 US$ - 16 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 30 mars 2018 från mobil enhet

Vi tyckte det var värt att besöka denna resturang efter att läst
recensioner . Supergott tyckte vi det var med dessa tunna
pizzor och en god öl till.
Kan bara rekommendera att prova.

Datum för besöket: mars 2018
Tack 822lenac
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (391)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 391 omdömen

Omdömet skrevs 10 juli 2017 från mobil enhet

Som en vanlig pub med så kallade flamkuchen... Helt enkelt som en pizza fast tunn deg. Många olika sorter att välja på. Rätt smaklösa.
Sallader finns. Bedrövligt utbud på vin, typ ett....
Inget speciellt. Du kan inte betala med kort.

Datum för besöket: juli 2017
Tack carinan2016
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 juli 2017 från mobil enhet

Verkligen god mat , mycket smak . Kan verkligen rekommendera . Värt att testa . Ypperligt att dela på två .

Datum för besöket: juli 2017
Tack Agneta I
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 april 2017 från mobil enhet

En liten mysig restaurang som i stort sett är inriktad på den från Elsass (Alsace) härstammade flammcuchen. En pizzaliknande skapelse men yta tomat och ost utan med med grädde,lök och fläsk i grunduppställningen. De har ett 40 tal olika med kött, fisk, vegetariskt, och t.o.m. desserter vilka serveras söta med bär el.dyl. Dessutom finns en del sallader och några andra rätter på menyn. Det vanliga utbudet av drycker finns. Vin (från Alsace) öl, kaffe av olika sorter. Dessutom en god créme brylé som pricken över i.
Betjäningen god och vänlig. Gick över till engelska när hon såg att vi inte förstod allt. Tog lite tid att få betala. Kommer gärna tillbaka.

Datum för besöket: april 2017
Tack Sneseglarn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 mars 2016

Flamkuchen är en slags Pizza men supertunn botten och tomatsåsen utbytt mot ost. Verkade spännande vilket det också var. Smakade jättegott. Kan verkligen rekommendera detta för den som inte är "Vrålhungrig".

Datum för besöket: mars 2016
1  Tack Kennethtipsar
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Le Feu- Der Flammkuchen in Celle tittade också på

 
Celle, Niedersachsen
 
Celle, Niedersachsen
 

Besökt Le Feu- Der Flammkuchen in Celle? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt