Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Chez ibis nous nous sentons comme à la maison mais ailleurs”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 7 sidor till!
Hôtel Ibis Styles Perpignan Canet en Roussillon
Rankad som nummer 10 av 21 hotell i Canet-en-Roussillon
Omdömet skrevs oktober 8 2017
Google-översättning

  • Bodde här: September 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Stéphanie M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
DU BOT B, Directeur général på Hôtel Ibis Styles Perpignan Canet en Roussillon, svarade på det här omdömetSvarade oktober 9 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (78)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

913 av 78 omdömen

Omdömet skrevs oktober 1 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Bodde här: Oktober 2017, reste som ett par
Tack Laurent J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade oktober 5 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 29 2017
Google-översättning

  • Bodde här: September 2017, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Mobal13
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade oktober 5 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 23 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Bodde här: September 2017, reste i arbetet
Tack Nicolas B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade september 28 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 20 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Bodde här: September 2017, reste i arbetet
Tack Patrice13127
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade september 23 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Canet-en-Roussillonhotell
2.4 km bort
Best Western Hotel Canet-Plage
Best Western Hotel Canet-Plage
Nr 12 av 21 i Canet-en-Roussillon
276 omdömen
1.9 km bort
Le Galion
Le Galion
Nr 4 av 21 i Canet-en-Roussillon
47 omdömen
2.4 km bort
Le Regina Hotel
Le Regina Hotel
Nr 2 av 21 i Canet-en-Roussillon
289 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
1.8 km bort
Hotel Le Majestic
Hotel Le Majestic
Nr 5 av 21 i Canet-en-Roussillon
66 omdömen
1.9 km bort
Mar i Cel Hotel
Mar i Cel Hotel
Nr 14 av 21 i Canet-en-Roussillon
302 omdömen
3.3 km bort
Grand Hotel des Flamants Roses
Grand Hotel des Flamants Roses
Nr 3 av 21 i Canet-en-Roussillon
608 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Hôtel Ibis Styles Perpignan Canet en Roussillon? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Hôtel Ibis Styles Perpignan Canet en Roussillon

Adress: 141 avenue des Hauts de Canet, 66140, Canet-en-Roussillon, Frankrike (Tidigare Cela Canet Hotel Europa)
Region: Frankrike > Occitanie > Orientaliska Pyrenéerna > Canet-en-Roussillon
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Busstransfertjänst Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 10 av 21 hotell i Canet-en-Roussillon
Prisklass: 447 kr - 944 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3-stjärnigt — Hôtel Ibis Styles Perpignan Canet en Roussillon 3*
Antal rum: 78
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Hôtel Ibis Styles Perpignan Canet en Roussillon. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt