Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super hôtel ”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 7 sidor till!
Hôtel Ibis Styles Perpignan Canet en Roussillon
Rankad som nummer 10 av 21 hotell i Canet-en-Roussillon
Omdömet skrevs september 23 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Bodde här: September 2017, reste i arbetet
Tack Nicolas B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade september 28 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (79)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1317 av 79 omdömen

Omdömet skrevs september 20 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Bodde här: September 2017, reste i arbetet
Tack Patrice13127
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade september 23 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 14 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Bodde här: Augusti 2017, reste som ett par
Tack Frederic D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade september 15 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 14 2017
Google-översättning

  • Bodde här: September 2017, reste som ett par
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack KSHOWJM
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade september 15 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 12 2017
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2017, reste med familjen
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack SeverineB832
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade september 13 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Canet-en-Roussillonhotell
2.4 km bort
Best Western Hotel Canet-Plage
Best Western Hotel Canet-Plage
Nr 12 av 21 i Canet-en-Roussillon
276 omdömen
1.9 km bort
Le Galion
Le Galion
Nr 4 av 21 i Canet-en-Roussillon
47 omdömen
2.4 km bort
Le Regina Hotel
Le Regina Hotel
Nr 2 av 21 i Canet-en-Roussillon
289 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
1.8 km bort
Hotel Le Majestic
Hotel Le Majestic
Nr 5 av 21 i Canet-en-Roussillon
66 omdömen
1.9 km bort
Mar i Cel Hotel
Mar i Cel Hotel
Nr 14 av 21 i Canet-en-Roussillon
302 omdömen
1.2 km bort
Hotel Aquarius
Hotel Aquarius
Nr 13 av 21 i Canet-en-Roussillon
101 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Hôtel Ibis Styles Perpignan Canet en Roussillon? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Hôtel Ibis Styles Perpignan Canet en Roussillon

Adress: 141 avenue des Hauts de Canet, 66140, Canet-en-Roussillon, Frankrike (Tidigare Cela Canet Hotel Europa)
Region: Frankrike > Occitanie > Orientaliska Pyrenéerna > Canet-en-Roussillon
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Busstransfertjänst Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 10 av 21 hotell i Canet-en-Roussillon
Prisklass: 445 kr - 979 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3-stjärnigt — Hôtel Ibis Styles Perpignan Canet en Roussillon 3*
Antal rum: 78
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Hôtel Ibis Styles Perpignan Canet en Roussillon. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt