Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Paradise for more than one family !”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
17 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
4 sovrum, 4 badrum, för 14
Stanley, Victoria

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 17 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

J_Peter77 ...
Melbourne, Australien
Nivå 2 Skribent
6 omdömen
3 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 2 februari 2020 för en vistelse i januari 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: januari 2020
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
russell27 ...
Greater Melbourne, Australien
Nivå 3 Skribent
18 omdömen
3 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 25 februari 2018 för en vistelse i februari 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: februari 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
feb 25 2018
It was a great pleasure to host Sue and her family and friends for their anniversary weekend. I am delighted that you were comfortable and that you had all that you desired to make this a special weekend. In response to you comments regarding the pool - this is a natural pool integrated with a water garden that keeps the water pristine clear and clean without relying heavily on chemicals. Plant sediment does collect on the bottom over time but that is 2m below the swimmers so is not usually a cause for concern. As part of our daily service of the pool the "creepy-crawly" is cleaned and put on every day to pick up any loose and floating matter and skimmer baskets pick up any other matter floating on the surface. Over time some of the organic residue collects on the floor of the pool and becomes solid and bound to the pool liner. We regard that as part of the natural look of the pond and we do not expect or desire that the pool floor to look like a conventional chemical pool. Natural pools, hugely popular in Europe and America, are a relatively new experience in Australia and not always well understood. But we are always delighted to explain the system to our guests and enjoy the thrill and enjoyment so many have in experiencing this beautiful natural swim surrounded by lillies, reeds and water plants. I look forward to welcome you again and hope that next time you will take the opportunity to enjoy a swim also. Best wishes. Genevieve
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skate_13
Bath, Storbritannien
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
3 omdömen om hotell
Omdömet skrevs 16 januari 2018 för en vistelse i januari 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: januari 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jan 16 2018
Thank you for your appreciation. It was a delight to host your lovely family. I look forward to welcome you another time soon ! Best wishes. Genevieve
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
cookie077
Croydon, Australien
Nivå 6 Skribent
245 omdömen
69 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 107 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 1 januari 2018 för en vistelse i januari 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: januari 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jan 2 2018
Thank you for this wonderful appreciation of Planetrees. It is always my great pleasure to see my guests making the most of the facilities and enjoying the comfort, peace and green luxury. It was my absolute pleasure to meet you and to host your group. You are model guests - so respectful of the property and facilities and thank you for leaving the house is great condition. I look forward to welcome you anytime.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
301lesley ...
Melbourne, Australien
Nivå 3 Skribent
12 omdömen
3 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 14 november 2017 för en vistelse i november 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: november 2017
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt