Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Stunning, stunning and stunning!”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
17 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
4 sovrum, 4 badrum, för 14
Stanley, Victoria

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 17 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

cookie077
Croydon, Australien
Nivå 6 Skribent
245 omdömen
69 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 107 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 1 januari 2018 för en vistelse i januari 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: januari 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jan 2 2018
Thank you for this wonderful appreciation of Planetrees. It is always my great pleasure to see my guests making the most of the facilities and enjoying the comfort, peace and green luxury. It was my absolute pleasure to meet you and to host your group. You are model guests - so respectful of the property and facilities and thank you for leaving the house is great condition. I look forward to welcome you anytime.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
301lesley ...
Melbourne, Australien
Nivå 3 Skribent
12 omdömen
3 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 14 november 2017 för en vistelse i november 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: november 2017
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
anne m
Australien
Nivå 4 Skribent
29 omdömen
15 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 13 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 7 november 2017 för en vistelse i oktober 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: oktober 2017
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Robert D
Sydney, Australien
Nivå 5 Skribent
80 omdömen
25 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 57 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 9 april 2015 för en vistelse i april 2015
Google-översättning

Datum för vistelsen: april 2015
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: Spacious house and grounds, very private
Gillade minst: Nothing
Resegrupp: Storfamilj
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Äldre resenärer
Familjer med småbarn
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt