Med stor förväntan bokade vi middagsplatser på kvällen i restaurangen!
Lokalen och atmosfären känns mysig och trevlig. Uteserveringen i trädgården är charmig och somrig. Personalen är kvick, tillmötesgående och trevlig och bidrar till den fina stämningen.
Vi delade en stor förrätt, Bongs bräda, med allt från räkor, sill, rökta musslor, skagenröra ch ostar som satte igång smaklökar på ett förväntansfullt sätt! (se bild) Rekommenderas verkligen!
Vi tog några av de dyraste huvudrätterna ur menyn.
Tyvärr höll inte huvudrätterna måttet utan blev en fullständig besvikelse!
Rätten ”Fiskgratäng” på spätta var som helhet soggig och kletig, förutom fisken som var torr och fullständigt överkokt. Lämnades kvar.
Den andra huvudrätten "Krispig kalvschnitzel" var så långt ifrån krispig man kan komma. Kalvköttet i sig var torrt och överstekt med en panering som både var för tjock och helt klibbig - allt i en sjö av sås. Pommes fritesen var tyvärr även de mjuka och utan krispig yta.
Andra huvudrätter som avsmakades får passera som ok, men nog mest för att de jämfördes med de andra ovan.
Till dessa priser hade vi som minst förväntat oss ett habilt hantverk, men detta var i matmässig nivå med en sämre sylta i förorten.
Vi ville så gärna att detta skulle vara bra, men tyvärr blir slutbetyget att inte kunna rekommendera stället alls, trots trevlig personal, fin atmosfär och Bongs bräda.