Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“mycket bra”

Åsa Thai & Take Away
Rankad som nr 6 av 8 Restauranger i Åsa
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 5 veckor sedan

tycker det smakar bra och gott. rekommenderas. bra ställe trevlig personal.
maten kommer snabbt . Inget jätte trevligt ställe att sitta på, men acceptabelt för lilla Åsa. , så gå bara hit om ni gillar det.

Datum för besöket: januari 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack saabjalle
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (24)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 24 omdömen

Omdömet skrevs 18 augusti 2019 från mobil enhet

Ofta smakar thaimaten i Sverige ganska kinesiskt så man hittar sällan autentisk thaimat. Thaimaten är också för stark för att svenskar ska klara av det. Om man utgår från detta så är denna restaurangen helt acceptabelt en svensk thai restaurang. Maten kommer snabbt, ägaren är trevlig. Inget jätte trevligt ställe att sitta på, men acceptabelt för lilla Åsa. Restaurangen använder rätt mycket fisksås i rätterna, så gå bara hit om ni gillar det.

Datum för besöket: september 2018
1  Tack CuteMimmi
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 juni 2019 från mobil enhet

Trevligt bemötande och god service. Maten smakar bra och det finns mycket att välja på. Byggnaden är dock risig och behöver fixas till.

Datum för besöket: juni 2019
Tack patred
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 februari 2019 från mobil enhet

Detta brukade vara ett säkert kort när det gällde thaimat, tyvärr känns det som luften har gått ur, det mesta smakar bara kokosmjölk

Datum för besöket: december 2018
Tack rustan42
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 februari 2019 från mobil enhet

Jättenöjd med maten tog kyckling med wokade grönsaker cashewnötter fräscht o rikliga portioner väldigt tillmötesgående personal något slitna lokaler . Kommer att återkomma hit .

Datum för besöket: februari 2019
Tack Skytte6565
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Åsa Thai & Take Away tittade också på

 

Besökt Åsa Thai & Take Away? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt