Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hade en mysig helg på freadals gård”

Freadals Gård Bed & Breakfast
Rankad som nr 3 av 8 Restauranger i Åsa
Kök: Matställe
Restauranginformation
Omdömet skrevs 7 augusti 2022 från mobil enhet

Detta lilla fina ställe mitt i Åsa är rena paradiset. Mycket trevlig värdinna Marie. Hon tog emot oss med ett fint bemötande. Mysiga rum med riktigt sköna sängar. Trevligt duschutrymme och ett fint litet kök. Detta rekommenderar jag till andra

Datum för besöket: augusti 2022
Tack magganj66
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömen (6)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 6 omdömen

Omdömet skrevs 16 maj 2021 från mobil enhet

Prisvärt, mysigt, familjevänligt, enkelt, vackert och med supergod mat i restaurangen. Här finns något för alla åldrar. Rummen är små men det är rent och fint. Lite lyhört, dusch, bastu o litet kök delas mellan gästerna på detta härliga B&B med närhet till hav o klippor och många utflyktsmål. Vi åt både frukost och middag och det kändes väldigt lyxigt. Snart öppnar utomhusbaren. Här sitter jag gärna igen medan barnen hoppar studsmatta o letar grodor vid dammen. Härligt par som äger stället och kocken Bea gör fantastisk mat!!!

Datum för besöket: april 2021
Tack Martina L
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 27 mars 2021 från mobil enhet

Mysigt och trevligt i fina Åsa! En riktig pärla!
Maten är jättegod och värdparet får oss att känna oss välkomna! Varje gång!

Datum för besöket: mars 2021
Tack HelenaK594
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 2 juli 2020 från mobil enhet

Ett charmigt och mysigt ställe med trevlig miljö och god mat! Väl värt ett besök! Om vädret är fint är trädgården ett underbart ställe att njuta på.

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack HelenaK594
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 12 april 2020 från mobil enhet

Så härligt! Vi beslutade oss för att prova på lite lunch hos Marie o Patrik. Vilken härlig och avslappnande miljö, lite skön musik i bakgrunden där vi satt och kunde blicka ut över dammen och den genuina miljön. Mysigt och gott, vi kommer tillbaka‍♀️!

Datum för besöket: april 2020
1  Tack Carina E
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.

Resenärer som tittade på Freadals Gård Bed & Breakfast tittade också på

 

Besökt Freadals Gård Bed & Breakfast? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.