Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utsökt glass och mysigt. Trevlig”
Omdöme om Åsa Glasscafé

Åsa Glasscafé
Rankad som nr 3 av 8 Restauranger i Åsa
Restauranginformation
Omdömet skrevs 27 juli 2020 från mobil enhet

Utsökt glass och mysigt. Trevlig personal med. Inte sista gången vi kommer hit.
En varm och solig dag.

Datum för besöket: juli 2020
Tack Theforsheims
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (11)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 11 omdömen

Omdömet skrevs 12 juli 2020

Trevligt ställe i centrala Åsa och bra ordnat med att förhindra spridning av Coronavirus! Trevlig, glada tjejer som erbjuder oss en god smakupplevelse av gamla och nya smaker av glassortimentet!

Datum för besöket: juli 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack P2589QYtomn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2019 från mobil enhet

Bra utbud o härligt god glass.
Väl värt ett besök.
Vi stannar varje år för att svalka ner oss här (gärna utanför då det var tokhett i lokalen)

Datum för besöket: juli 2019
Tack Kalas1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 oktober 2018 från mobil enhet

Ett glassfik mitt i byn, precis vid en stor väg med massor av trafik. Utbudet är ok, men är det något jag verkligen reagerar på så är det priserna ! Att betala dessa hutlösa priser för små glassar, där man istället för att gynna kunden med glass i stora lass, får man fylla ut formarna med en massa sluskig fyllning. Att snåla med glasstorleken är småaktigt med tanke på den goda avkastning som glass har!

Datum för besöket: juli 2018
3  Tack F2409UJannah
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juli 2018

Det finns många olika sia glasspaket att välja på. Snabb service o en del olika glassarrangemang att välja på.

Datum för besöket: juli 2018
Tack Ingegärd S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Åsa Glasscafé tittade också på

 

Besökt Åsa Glasscafé? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt