Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Superdåligt.”

Nabben's Krog Ellös
Rankad som nr 3 av 7 Restauranger i Ellös
Restauranginformation
Omdömet skrevs 29 juli 2020 från mobil enhet

Beställde grillspett, med pommes, hummus, ajvar och bröd. När maträtten serverades så låg det en skiva formfranska med en klick ajvar längst ner. De hade inte ens grillat eller riskerar formfranskan.

Sonen fick en schnitzel som var torr.

Vi fick även roten från isbergssalladen.

Tydligt att den som lagade maten inte är kock. Sunkigaste restaurangen på länge!

Gå i stället till Pizzeria Ellös som ser sunkigt ut, men har fantastiska pizzor, med riktigt fräscha råvaror.

Datum för besöket: juli 2020
Tack Y1849NTandreasp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (38)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 38 omdömen

Omdömet skrevs 28 juli 2020

Vi valde krogen efter att ha kollat recensioner här på Tripadvisor. Bra parkeringsmöjligheter. Bra råvaror på pizzan och majskycklingen på spett, var väldigt mör. Fantastiskt goda friterade potatisklyftor.
Totalt sett, vällagad god lunch.Rekommenderas.

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack annsofieh803
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juli 2020 från mobil enhet

Det var mycket gott och en familjär känsla. Rekommenderas!
Goda pizzor och personligt bemötande. Glada och trevliga.

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack Elise E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 juli 2020 från mobil enhet

En av pizzorna var kanon, den andra saknade helt de handskalade räkorna.
Det fanns EN räka på pizzan. Någon måste ha missat receptet helt tyvärr.
Annars var servicen mycket vänlig och snabb.

Datum för besöket: juli 2020
Tack imperial62
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juni 2020 från mobil enhet

Ett ställe jag ej kan rekommendera, dålig service och en servis med attityd
Det tog 30 min att få en blaskig smaklös pizza för 145:- och dessutom tar man betalt för att pizza-kocken ska dela
6 gäster som äter och ändå kan inte kocken leverera ..

Datum för besöket: juni 2020
1  Tack 484annalenal
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Nabben's Krog Ellös tittade också på

Ellös, Västra Götalands län
Ellös, Västra Götalands län
 

Besökt Nabben's Krog Ellös? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt