T8820OSinfo

Lugnt och underbar atmosfär!

5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 28 okt. 2024
Ett härligt hotell. Supersköna sängar, mysigt, lugnt, fint gym och spa. Väldigt god frukost och underbar personal.
Resetyp: Reste i arbetet
5,0 av 5 bubblorService
5,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Lina Hansson, Gästservice/receptionFrösö Park Hotel, svarade på det här omdömet
Svarade 1 nov. 2024
Vad glada vi blir att ni haft en så härlig vistelse hos oss. Vi hoppas vi får se er här snart igen.
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Cabin
    74.1 km från Frösö Park Hotel
    73.7 km från Frösö Park Hotel
    Visa fler hotell i Frösön
    Omdömet skrevs 28 oktober 2024

Väldigt härlig miljö, trevlig personal och varmt mottagande från ankomst till avresa.
    Vi hade gärna stannat fler nätter.

Tack emmavestling
    Lina Hansson, Gästservice/reception på Frösö Park Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 1 november 2024

Tack för dessa fina ord. Vi blir så glada att ni trivdes i miljön. Vi blir också väldigt stolta över dessa fina ord om vår personal och dess mottagnde. Vi hoppas få se er här snart igen.

Omdömet skrevs 16 oktober 2024

Jag gav min mor en eftermiddag med sparitual och en behandling som födelsedagspresent. Det blev en riktigt stor succé som hon kommer prata och njuta av länge.

• Restyp: Reste med familjen
    Tack Mikael R
    Lina Hansson, Gästservice/reception på Frösö Park Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 16 oktober 2024

Vad glada vi blir att presenten till den mor blev uppskattad. Vi hoppas vi får se er här snart igen!

Omdömet skrevs 5 oktober 2024

Vi bokade ett lovely paket, vid middagen var det helt ok service men tråkigt att man inte kunde välja av hela menyn då maten inte var speciellt tilltalande för oss. Var flera runt om oss som inte var speciellt nöjda med maten. Dagen efter skulle vi spaa och det är tråkigt det inte finns något bubbelpool. Det är också tydligen klädkod vilket innebär att man måste använda deras badrockar. De är inte speciellt tjockis-vänliga vilket är tråkigt då man inte får använda sin egen utan istället tvingas knyta på sig något som är för litet. Skulle uppskattningsvis säga att om man drar högre än 44-46 så kommer rockarna vara för små och man får gå runt och visa skrevet hela vistelsen. Hade gärna sett mer inkludering på den fronten. Vi kommer nog inte åka tillbaka då det finns bättre spa på tex södra berget eller paradisbadet.

1  Tack Kukiluris

Tack för din feedback och vi beklagar verkligen att besöket vid detta tillfälle inte var till belåtenhet.
    Vi noterar era synpunkter gällande maten och avsaknaden av bubbelpool i spa. Det är beklagligt att våra badrockar inte upplevs som inkluderande för alla kroppstyper, vi kommer ta med oss detta vid nästa inköp av badrockar. Jag hoppas att ni trots denna besvikelse vill återkomma i framtiden för att höja eller sänka pulsen.

Omdömet skrevs 30 september 2024

Det är andra gången som jag bor här och har varit på dagkurser några gånger, mitt intryck är att Frösö Park har utvecklats väldigt mycket i en positiv riktning (har cirka 5 års perspektiv). Det var bra förut, men nu har ni blivit ännu bättre! Var väldigt positivt överraskad över yoga-pass och klang-meditation som fanns tillgängligt som extra val under helgen under morgonen! Mycket bra start på dagen! Tack! Kommer tillbaka!

Datum för vistelsen: september 2024
    • Restyp: Reste i arbetet
    Tack Björn E

Björn, tack för dessa fantastiska ord efter ditt senaste besök hos oss. Vi hoppas vi får se dig här snart igen för att höja eller sänka pulsen.

Omdömet skrevs 22 september 2024

Väldigt snyggt hotell med en fantastisk frukost. Lugnt och avslappnande på spa, utan överdrivet mycket folk.

Datum för vistelsen: september 2024
    • Restyp: Reste med familjen
    Tack annasten79
    Lina Hansson, Gästservice/reception på Frösö Park Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 25 september 2024

Jippie vad glada vi blir att du verkar ha haft en riktig toppenvistelse hos oss 🥰

Vi hoppas att du lämnade fylld med ny energi, det är nämligen det vi vill efter ett besök hos oss.

Kom snart tillbaka för att höja eller sänka pulsen och fylla på med ännu mer energi ❤️