Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Bad med mer därtill

Bad med 25 m bassäng , undervisningsbassäng, 2 rutshbanor , bubbelpool å utomhus virvel. Finns ... läs mer

Omdömet skrevs 22 juli 2018
687ingelaj
,
Gustavsberg, Sverige
Overcrowded

Trevlig personal som håller rent och fräscht - så gott det går. Alldeles för underdimensionerat för ... läs mer

Omdömet skrevs 20 oktober 2019
cajsamariel
,
Bromma, Sverige
från mobil enhet
Läs alla 34 omdömen
  
Google
De populäraste rundturerna och aktiviteterna i och i närheten av Gustavsberg
från 156,35 US$
Mer information
från 32,59 US$
Mer information
från 203,85 US$
Mer information
från 239,93 US$
Mer information
Omdömen (34)
Filtrera omdömen
34 resultat
Medlemsbetyg
9
14
10
1
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Medlemsbetyg
9
14
10
1
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 34 omdömen
Omdömet skrevs 20 oktober 2019 från mobil enhet

Trevlig personal som håller rent och fräscht - så gott det går. Alldeles för underdimensionerat för mängden folk som släpps in - en söndag i oktober. Duschar, kafebord bad - ingenstans finns plats. Skulle nog må bra av att släppa in mindre folk genom t ex. förbokade slot-tider.

Datum för upplevelsen: oktober 2019
Tack cajsamariel
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juni 2019 från mobil enhet

Litet äventyrsbad med en virvel och 2 rutschkanor. Två bassänger, en för motion och en som används för simkurser. Det finns tydligen en spaavdelning, vet dock inte vad den innebär då just denna dag var endast för herrar.

Efter en timme undrade barnen 9 och 6 år om det finns mer att testa. Men verkade ändå glada över att vara här.

Fräscht men bra med tofflor i dusch och ta utrymmen (tycker jag på alla ställen)

Personal trevlig. Finns ett litet fik oxå så man kan sitta och kolla barnen om man som vuxen inte vill bada.

Datum för upplevelsen: juni 2019
Tack kasewa2016
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 februari 2019 från mobil enhet

Ett litet äventyrsbad med 2 kanor, bubbel, utomhuspool med strömvirvel. Pool för motion finns självklart också. Rätt dyrt. Cafe finns med standard sortiment.

Datum för upplevelsen: februari 2019
Tack diem2016
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 december 2018

Kaos på helgerna med massor av folk från hela Stockholm trotts de höga entrepriserna. Det är bättre att gå dit en vardag innan 14 då det kostar hälften så mycket och är mycket mindre folk. Personalen är trevlig och badet relativt fräscht. börjar bli lite slitet men det är inget som påverkar upplevelsen.

Datum för upplevelsen: oktober 2018
Tack N7291UStobiass
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 december 2018 från mobil enhet

Gustavsbergsbadet är verkligen värt ett besök! Här finns äventyrsbad, rutschkanor, långbassäng, träningslokal mm.

Datum för upplevelsen: oktober 2018
Tack OlaN225
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen