Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra café!”

Delselius bageri och konditori
Rankad som nr 1 av 2 Kaffe och te i Gustavsberg
Restauranginformation
Omdömet skrevs 2 februari 2020

Ett fint café som funnits länge i Gustavsberg. Alla som bor här känner till det! Goda bakverk, bra lunch och fin lokal! Ligger centralt i centrum.

Datum för besöket: september 2019
Tack Sofia F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (56)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

26 av 56 omdömen

Omdömet skrevs 7 augusti 2019 från mobil enhet

Ett bra ställe för franska bakverk. Mycket god kvalitet på allt. Lockar en till återbesök. Deras chockladbiskvier är något utöver det vanliga.
Våga prova!

Datum för besöket: augusti 2019
Tack Katarina M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2019

Toppenfika! Gott bröd, goda smörgåsar, salllader och soppor. Rent och fräscht. Lite blandad kvalitet på personalen.

Datum för besöket: juli 2019
Tack Annika G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 mars 2019 från mobil enhet

Dellan har ett gott rykte om sig och det är nog välförtjänt men det är inget nytänkande. Samma bullar och bröd för en dyr peng.

Datum för besöket: mars 2019
Tack diem2016
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 oktober 2018

Fantastiskt goda bakverk, sallader mm i genuin kondismiljö. Många olika kaffevarianter som är goda. Fräscha juicer.Priserna är ganska höga men du får kvalitet.Gårdagens bröd säls till halva priset, mycket prisvärt.

Datum för besöket: oktober 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 687ingelaj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Delselius bageri och konditori tittade också på

Gustavsberg, Stockholms län
 
Gustavsberg, Stockholms län
Varmdo, Stockholms län
 

Besökt Delselius bageri och konditori? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt