Expedia.com
Orbitz.com
eDreams
Travelocity
Visa alla 8 erbjudanden
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Omdömet skrevs 23 februari 2016

en helt underbar upplevelse. Rummet och sängarna var jätte bra. Maten suverän. Personalen var trevlig och snabb både i incheckningen och matsalen. Frukosten var stor och varierande. Spa anläggningen var bra speciellt utomhus bassängen. Det jag saknar är bastu inne i omklädningsrummet

Rumstips: försök att få rum nära själva huvudbyggnaden så har man inte så långt att gå i morgonrock
Datum för vistelsen: februari 2016
Tack qwai
Omdömet skrevs 20 februari 2016

Trevligt bemötande direkt och när det vårt rum var i två våningar var vi sålda. Gammalt men trevligt och rituals badrums kit. Kanon resturang med god mat och ett stort spa med massa olika typer av avslappnings

Datum för vistelsen: februari 2016
Tack well2016
Omdömet skrevs 10 februari 2016

En fantastik nybyggd spaavdelning, 2 fina utomhuspooler. Tyvärr höll man inte någon vak uppe i sjön. Släppte dock in alldeles för många i Spa-avdelningen. God frukostbuffé.
Tyvärr gamla och lite slitna rum.

Datum för vistelsen: januari 2016
Tack Eckhardts-aventyr
Omdömet skrevs 26 januari 2016

Fantastiska omgivningar som gjorda för långpromenader. Avsluta med att gå in i herrgården och njuta av en fantastisk afternoon tea. Härlig miljö, flera rum och du väljer själv i vilken av alla soffgrupper eller småbord du vill sitta vid. Du serveras ett trevånings kakfat med allehanda små goda bakverk och kakor, dessutom en buffé med scones, marmelader, snittar, ostkaka, kaffe, tea mm mm. Till detta ett ljuvligt glas bubbel. Ta tid på er! Man vill njuta länge! Underbart söndagsnöje och mycket prisvärt!

Datum för vistelsen: januari 2016
Tack Jaana71
Omdömet skrevs 7 januari 2016

Spat var det bästa jag varit på, hit måste man åka!
Två utomhuspoler, tre olika bastun, romerskt bad, två innomhuspoler, rengöring och peeling av fötter, sängar, fotöljer, soffor, gratis vatten, kaffe, te, frukt!
När man skulle basta fanns det som servetter man satte sig på, det kändes mycket fräscht istället för att ta med sig handduken in. Det var rent och otroligt vacker utsikt. Det var varmt och skönt inne i spaavdelningen. Man kunde beställa dryck in till spat, mat åt man precis utanför. Så hit måste man åka!!

Vi stannade även över natten, men det var inget vidare tyvärr. Maten som de serverade på kvällen var mycket torr och kall, fisken smakade inte bra. Frukosten var inget vidare heller, hårda mackor som man var tvungen att rosta för att det skulle smaka bra och mycket var slut på bordet och de fyllde inte på även fast man sa till. Ingen musik eller nått vid frukosten vilket gjorde att man knappt ville prata med varandra utan att någon skulle höra. Däremot var utsikten helt fantastisk!

Vi rekommenderar att åka till detta spa men inte att sova över i hotellet, det var det inte värt att göra!

Rumstips: Välj huvudbyggnaden, vi hade rum 220 som var stort och bra. Sidobyggnaderna ska tydligen inte vara så fräscha och väldigt nedgångna...
Datum för vistelsen: december 2015
Tack ungtpar2016