Spat var det bästa jag varit på, hit måste man åka!
Två utomhuspoler, tre olika bastun, romerskt bad, två innomhuspoler, rengöring och peeling av fötter, sängar, fotöljer, soffor, gratis vatten, kaffe, te, frukt!
När man skulle basta fanns det som servetter man satte sig på, det kändes mycket fräscht istället för att ta med sig handduken in. Det var rent och otroligt vacker utsikt. Det var varmt och skönt inne i spaavdelningen. Man kunde beställa dryck in till spat, mat åt man precis utanför. Så hit måste man åka!!
Vi stannade även över natten, men det var inget vidare tyvärr. Maten som de serverade på kvällen var mycket torr och kall, fisken smakade inte bra. Frukosten var inget vidare heller, hårda mackor som man var tvungen att rosta för att det skulle smaka bra och mycket var slut på bordet och de fyllde inte på även fast man sa till. Ingen musik eller nått vid frukosten vilket gjorde att man knappt ville prata med varandra utan att någon skulle höra. Däremot var utsikten helt fantastisk!
Vi rekommenderar att åka till detta spa men inte att sova över i hotellet, det var det inte värt att göra!